2777
2789
عنوان

با این روش باردار شو سریع

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 19 پست
دکتری که ازش رژیم گرفتم گفت همسرم صبحا عسل سیاهدانه دونه فلفل سیاه دمنوش خرنوب عرق کاسنی مغزیجات موز ...

عزیزم اینا که دکترت گفته همه تو نت هست من سرچ کردم یه دفتر فقط رژیم نوشتم و اینکه در آخر ۷ ماه اقدام کردم با ای یو ای باردار نشدم و این چیزی که باردار شدم چیزی بود که گفتم تو تاپیک آخرم نوشتم 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
عزیزم اینا که دکترت گفته همه تو نت هست من سرچ کردم یه دفتر فقط رژیم نوشتم و اینکه در آخر ۷ ماه اقدام ...

حتما میرم عطاری تهیشون میکنم و انجامش میدم

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما میرم عطاری تهیشون میکنم و انجامش میدم

البته که من دارو عطاری در کنار همون رژیم که شما دادی چندین ماه رعایت کردم و جواب نگرفتم فقط به این نتیجه رسیدم برای بازداری خانم نیاید گرمی بخوره زیاد و این که من گفتم برای همسرتون نه خودتون فقط خانم باید دمنوش بومادران بخوره 

طبق چیزی که تو تاپیک نوشتم عمل کردم و جواب گرفتم 

انشالله شما جواب میگیری 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
البته که من دارو عطاری در کنار همون رژیم که شما دادی چندین ماه رعایت کردم و جواب نگرفتم فقط به این ن ...

ممنونم که تجربتو در اختیارمان گذاشتی انشالله پسرتون بسلامتی بغلش کنی

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
ممنونم که تجربتو در اختیارمان گذاشتی انشالله پسرتون بسلامتی بغلش کنی

فدات شم عزیزم