2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون ۶ ماه ولتون میکرد...

650 بازدید | 49 پست

اگه شوهرخواهر شوهرتون فوت میشد البته دور ازجونشون وبعد شوهرشما به خاطر خواهرش شما وبچتونو به مدت ۶ ماه ول میکرد ومیرفت وحتی با وجود پیامها والتماسهای شما برنمیگشت ؛

وشما توخونه خودتون بودین ماشین هم دست خودتون بودخرجی هم میزد

بعد این مدت یه دفعه بایه دسته گل برمیگشت و میگفت به خاطر توباخواهرم دعوام شد که برگشتم چکارمیکردین؟ وبعد از کتکایه فراوان که به خاطر خواهر شوهر تون خوردین حستون نسبت به شوهرتون وخواهرش چی بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه شکم دردی داشت که ۶ ماه خونه و زندگی و زن و بچشو ول میکرد میرفت؟! اصلا منطقی نیست!

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

والا اگه من بودم شش ماه التماس نمیکردم بعد یه هفته میرفتم سنگامو وامیکندم که برمیگردی یا برم دنبال زندگیم 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
چه شکم دردی داشت که ۶ ماه خونه و زندگی و زن و بچشو ول میکرد میرفت؟! اصلا منطقی نیست!

البته ۸ ماه. ۲ ماهش که به محض اینکه دامادشون فوت شد رفت دیگه نیومد بعدکه من گله کردم گفتم دامادتون مرده من وبچت که زنده ایم کلا لباساشو جمع کردو به مدت ۶ ماه رفت