2777
2789
عنوان

مادر سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 30 پست
ووالا خیلی حرف زدم حتی‌رفتیم جا مشاور ازدواج و اینا اصلا نمیفهمه انگار. میگم بزا برم منم زندگی کنم ی ...

یعنی مادرت باهات مشکل داره درواقع و مشکلی از پسره ندیده؟ شدیدا پیشنهاد میکنم از یه کسی که قابل اعتماده و حامیت هست کمک بگیری، اگر مادرت بخاطر صلاحت مخالفت میکرد بازم یچیزی، ولی اگه مشکل داره باهات گره بزرگیه، توکل بر خدا، و یچیزی.. پیش پسره هیچوقت همچین حرفایی از مادرت نزنیا ممکنه بعدا بر علیهت استفاده کنه و بهت تیکه بندازه

مادر که به دختر حسادت نمیکنه بگیم از خوشبختیت حسودیش میشه علتشو چی میگه مادرتون؟؟

هلپ مادر من قسم خورده ک تا ۳۰ سالگیم  نزاره جایی برم ما ۳ تا خواهرم خواهر بزرگم تو خارج از کشور درس میخونه .درسم ک تموم شد منم گفتم بزارین منم برم اون ور بابام گفت باشه مامانم گفت نه من بمیرمم نمیزارم به این و اون گفت شما بیاین بهش بگین نه . برگشته بهونه چی بود واسه نزاشتن ک برم  این ک میری سیگاری و اینا میشی یک سال صبر کردم هیجی نگفتم  ولی خب کاراش و رفتار با من اصلا مثل خواهرهای دیگم نیست انگار حقش رو تو دنیا خوردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی مادرت باهات مشکل داره درواقع و مشکلی از پسره ندیده؟ شدیدا پیشنهاد میکنم از یه کسی که قابل اعتما ...

ووالا مادرم با خونواده پسره طوری حرف زده ک مادر و پدر پسره میگن مادرش  سلیطس

هلپ مادر من قسم خورده ک تا ۳۰ سالگیم  نزاره جایی برم ما ۳ تا خواهرم خواهر بزرگم تو خارج از کشور ...

مادر ناتنیت نیست؟ یا اینکه از کی شروع شده این رفتارا رو یادته؟ خیلی عذر میخوام اینو میگم اما ممکنه مادرت یه مشکل روحی روانی داشته باشه، خیلی مراقب باش، پناه برخدا

ووالا مادرم با خونواده پسره طوری حرف زده ک مادر و پدر پسره میگن مادرش  سلیطس

انشالله مشکلت حل بشه، با پدرت یا هرکسی که حامیت هست و قابل اعتماد بخواه که باهاش صحبت کنه، نمیشه اینجور اخه..

کمبود محبت نداره از سمت پدرتون؟

ووالا بابام هر کاری واسش میکنه ولی مادرم نمیفهمه هر وقت گفته میرم خارج گفته باشه هر وقت طلا خواسته خریده هر کاری کرده همه زمینا و ماشین و اینارو زده به اسم مامانم ک شاید درست بشه ولی نمیشه امروز به بابای پسره زنگ زده مادرم برگشته گفته شوهرم منو کتک زده شوهر آدم خوبی نیس .من میگم خب مادرم من به اون چه اخه چرا باید اینا رو به اون بگی فردا زندگی منو خراب کنی ولی به دیوار بگی بهتره 

کاری با مادرت ندارم ولی شما از ۱۵سالگی با پسره دوست بودی از انتخابت مطمئنی؟مطمئنی تحت فشار خانواده و ...

ووالا من پسرره  رو به طور کامل میشناسم ولی میدونی چیه ما تصمیم بر ازدواج نداشتیم فعلا میگفتیم کارامون  را بکنیم بریم خارج بعد ولی از این طرف من اذیت میشم بخاطر خونوادم نمیخوام دیگه تو این خونه هم باشم پسره خودش گفت بیا ازدواج کنیم.

من خدایی یه روز خوش ندیدم تو این زندگی .

خستم دیگه 

بخدا یه هفته پیش پدرم سر حرفای مادرم منو جوری کتک زد ک دو تا از مهره های کمرم در رفت و کج شده بود نمیتونستم راه برم ‌الانم درد شدید از ناحیه کمر دارم

مادر ناتنیت نیست؟ یا اینکه از کی شروع شده این رفتارا رو یادته؟ خیلی عذر میخوام اینو میگم اما ممکنه م ...

مادر خودمه  ولی از بچگی  باهام اینجوری بوده یادمه ۱۴ سالم بود میرفتیم با اتوبوس تهران همش به خودم می گفتم یه روزم میاد ک تنها میری . مادرت کنارت نیس ک گیر بده یه روز خوشم میبینی 

ووالا من پسرره  رو به طور کامل میشناسم ولی میدونی چیه ما تصمیم بر ازدواج نداشتیم فعلا میگفتیم ک ...

خیلی متاسفم عزیزم ولی پیشنهادم اینه که از یه راه دیگه از اون خونه برو نه با ازدواج مثلا از طریق دانشگاه و تحصیل تو یه شهر دیگه یا از طریق کار روی ازدواج خیلی بیشتر فکرکن چون هنوز خیلی زمان داری

مادر ناتنیت نیست؟ یا اینکه از کی شروع شده این رفتارا رو یادته؟ خیلی عذر میخوام اینو میگم اما ممکنه م ...

یه حرفا به پدرم گفت هفته پیش یه کتکی خوردم مثل سگ

خیلی متاسفم عزیزم ولی پیشنهادم اینه که از یه راه دیگه از اون خونه برو نه با ازدواج مثلا از طریق دانش ...

درسته ولی اینا نمیزارن برم  یه شهر دیگه .چند روز پیش گفتم ازدواج میکنم میرم یا میرم یه شهر دیگه پدرم یه  حرفایی بهم زد بهش گفتم برات متاسفم🙂

مادر خودمه  ولی از بچگی  باهام اینجوری بوده یادمه ۱۴ سالم بود میرفتیم با اتوبوس تهران همش ...

بقول "کاربر لاولی" اینکه بخوای از طریق کار و پیشرفت از اون خونه بری خیلی بهتره برات..خدای نکرده ی روزی پسره بهت بگه من نجاتت دادم تو مادرت فلان بود و این تیکه ها که دردش بیشتره

درسته ولی اینا نمیزارن برم  یه شهر دیگه .چند روز پیش گفتم ازدواج میکنم میرم یا میرم یه شهر دیگه ...

چی بگم..امیدوارم هرچیزی که درسته برات پیش بیاد و اگر هم ازدواج کردی ازدواج موفقی داشته باشی

بازم میگم روی ازدواجت خییییییلی فکرکن و هیچوقت تاکید میکنم هییییچوقت از مشکلات خونه و خانواده پیش پارتنرت نگو نذار بفهمه که میخوای از اون خونه راحت شی چون خیلیا سواستفاده میکنن