reyhoondheerin99 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 759 عنوان فقط چند روز مونده تا کنکور😭 1177 بازدید | 59 پست من دهم رو کامل جمع کردم فقطنمیدونم چیکار کنم تو این دو هفته دوازدهم بخونم یا یازدهماصن رتبه میارم با این وضع ؟ نهایی هم باید بدم نهایی رو میتونم خوب بدم نگران کنکورم 😭 میخوام فرهنگیان شرکت کنم (من خواهر ریحانم در جریان باشید🤌) حسابم با خواهر کنکوریم یکیه به خدا من کنکور ندارم😂 1403/01/16 | 01:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
reyhoondheerin99 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 759 دوازدهم بخون که تو نهایی هم میاد هم کنکور میدی مرسی 🥲به نظرت میتونم رتبه خوب بیارم؟ حسابم با خواهر کنکوریم یکیه به خدا من کنکور ندارم😂
who_knows عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 3002 آزمون و کنکور تست بزن ضعفاتو روش کار کن و بیشترم دوازدهم چون هم تو نهایی هس هم تو کنکورم از دوازده سوال زیاد میاد
ملوس_جاده_چالوس عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 33991 پشت کنکوری؟ ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
khanomieii عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 20265 کرسی 🥲به نظرت میتونم رتبه خوب بیارم؟ انشاالله امیدت به خدا باشه تلاشتو بکن
royaybiniyar8 عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 2110 دوباره تاپیک کنکور دیدم یادم اومد منم ثبت نام کردم😐😐😐 عععع منم زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی میخندد و میگویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾ برام دعا کنی ممنونت میشم بوس بهت🥲😘
reyhoondheerin99 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 759 آزمون و کنکور تست بزن ضعفاتو روش کار کن و بیشترم دوازدهم چون هم تو نهایی هس هم تو کنکورم از دوازده س ... به نظرت هفته اخرو بذارم فقط تست کنکور بزنم؟ کنکور های قبلی و پاسخنامه تحلیل کنم حسابم با خواهر کنکوریم یکیه به خدا من کنکور ندارم😂
reyhoondheerin99 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 759 پشت کنکوری؟ نه عزیزم دوازدهمم حسابم با خواهر کنکوریم یکیه به خدا من کنکور ندارم😂
reyhoondheerin99 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 759 چه رشته ای؟! انسانی حسابم با خواهر کنکوریم یکیه به خدا من کنکور ندارم😂