2777
2789
عنوان

فقط چند روز مونده تا کنکور😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 59 پست
اره عزیزم اصلا ناامید نشو ببین تا الان چی بلدی چیا رتبه بیار و تراز اورن یه برنامه منظم داشته باش اگ ...

فقط چن تا درس  از کتابا هیچ دیگه و اصلا ساعت مطالعه بالا نمیره

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ.                                            بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾   برام دعا کنی ممنونت میشم    بوس بهت🥲😘

وای چجوری انقدر بی خیالی🥲😂 من خداروشکر توی عید رفتم پانسیون دهم رو کامل جمع کردم🤌

ساعت مطالعت چقد بود ؟؟؟ چن روز رفتی پانسیون ؟

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ.                                            بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾   برام دعا کنی ممنونت میشم    بوس بهت🥲😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واقعا تو چن ماهه اخر تلاش کردم ساعت ۳ و نیم صبح بیدار میشدم و درس میخوندم اما اینطوری نبود بگم ۱۸ ...

من توی عید تقریبا هر روز ۹ ساعت خوندم

کمه؟ 

حسابم با خواهر کنکوریم یکیه به خدا من کنکور ندارم😂

[QUOTE=334237881]میشه آیدی روبیکات رو یا هر پیام رسان ایرانی که داری داشته باشم ازت مشورت بگیرم به خاطر کنکور هر چی 

من تو فضای مجازی فعالیت چندانی ندارم گاها حوصلم سر بره میام نی نی سایت اینجا درخواست دوستیت رو قبول میکنم سوال داشتی بپرس تا جایی اطلاعات داشته باشم کمک میکنم🦋🤝

من واقعا تو چن ماهه اخر تلاش کردم ساعت ۳ و نیم صبح بیدار میشدم و درس میخوندم اما اینطوری نبود بگم ۱۸ ...

افرین گلم کلا چن ماه خوندی ؟؟؟  واقعا ارادشو داشتی  من ساعت ۹ بیدار میشم ساعت ۱۰ میخابم   

فقط چن تا درس  از کتابا هیچ دیگه و اصلا ساعت مطالعه بالا نمیره

ساعت بالا خیلی مهم نیست کیفیت مطالعه واقعا مهمه

خب اون درسایی که نقطه ی قوتت هست رو ارتقا بده واسه بقیه هم اگ دیدی میتونی تموم کنی که هیچ اگر نه مباحث مهم رو بخون

افرین گلم کلا چن ماه خوندی ؟؟؟  واقعا ارادشو داشتی  من ساعت ۹ بیدار میشم ساعت ۱۰ میخابم & ...

من سه ماه تقریبا،منم تایم استراحت وسط درسامو میخوابیدم 😂😂😂مثلا تا ۵ میخوندم ۳۵ دقیقه میخوابیدم یا چشامو میبستم 

[QUOTE=334237120]مشاور گرفتی؟  یا خودت برنامه ریختی رتبه ت چطور شد[/QUOT اصلا به مشاور اعتقادی ...

واییی بچه ها من دوباره داشتم پیاما رو نگاه میکردم متوجه شدم نصف اصن نیست💔😐دوستان من رتبم بین هزار و دو هزار شد اما فقط بخاطر نهایی چون باتوجه به درصدام رتبه ام قطعا زیر هزار م شد اما بخاطر نهایی نشد حقیقتا نهایی رو خیلی جدی نگرفتم لطفا لطفا نهاییی رو خیلی جدی بگیریدچون خیلی اثر گذاره  گفتم پیاممم رو اصلاح کنم که حرفم نادرست نباشه 

2790
2778
2791
2779
2792