2777
2789
عنوان

فقط چند روز مونده تا کنکور😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 59 پست
چقدر خوشحالیم ما😂😂😂

اصن فیلم دیدن بیرون رفتن امسال یه لذت دیگه ای داشت  

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ.                                            بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾   برام دعا کنی ممنونت میشم    بوس بهت🥲😘

چقدر خوشحالیم ما😂😂😂

خوشبحالتون... 

من واقعا از لحاظ روحی دارم داغون میشم همش با قرص افسردگی و ضد استرس که دکتر داده خودمو کنترل میکنم

حسابم با خواهر کنکوریم یکیه به خدا من کنکور ندارم😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو سه ماه درصدامو از ۱۰ رسوندم به ۹۰ تو بیشتر درسا تازه دوازدهم تغییر رشته دادم به انسانی هیچوقت ...

چه جوری🥲

میشه به منم بگی

درسم خیلی خوبه ولی خیلی تنبلی کردم از اول سال... 

به نظرت هفته اخرو بذارم فقط تست کنکور بزنم؟  کنکور های قبلی و پاسخنامه تحلیل کنم

ببین تست کنکور بزن ولی چیزایی که تو کنکوری که زدی توشون ضعف داری توی زیستو بخون تو درسای دیگم تست بزن

من تو سه ماه درصدامو از ۱۰ رسوندم به ۹۰ تو بیشتر درسا تازه دوازدهم تغییر رشته دادم به انسانی هیچوقت ...

خونده بودی قبلش؟ چی قبول شدی 

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ.                                            بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾   برام دعا کنی ممنونت میشم    بوس بهت🥲😘

ببین تست کنکور بزن ولی چیزایی که تو کنکوری که زدی توشون ضعف داری توی زیستو بخون تو درسای دیگم تست بز ...

انسانی ام🌹مرسی عزیزم

نه عزیزم دوازدهمم

بخون میاری

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بازی کردن با بچه های فامیلو نگم برات😂😂😂😂

عالی اصننن  

مرسی😂

قربانت

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

خوشبحالتون...  من واقعا از لحاظ روحی دارم داغون میشم همش با قرص افسردگی و ضد استرس که دکتر داد ...

ببین اینکه تو دانشگاه قبول نشی ته دنیا نیست!

سال کنکور برای همه عذاب داره من خودم سالی که کنکور داشتم بدترین سال عمرم بود ولی خب قشنگیای خودشم داشت برام

موهای من خیلییی پر بود اما بخاطر کنکور همش ریخت الان اندازه خیلییی کمی مو دارم اونم نازک شدن😂😂😂

اینارو میگم که بدونی استرس و نگرانی تا یه حدی طبیعیه اما خب از یه جایی به بعد باید کنترلش کنی اما نه با قرصایی که عوارضش بدتره

چه جوری🥲 میشه به منم بگی درسم خیلی خوبه ولی خیلی تنبلی کردم از اول سال... 

فقط خوندم و به افکار ناامید کننده بها ندادم منم درسم خیلی خوب بود و تنبلی کرده بودم اما تونستم زود جمع کنم خودمو و تو این فرصت باقی مونده نهایت استفاده رو ببرم برنامه داشته باش خیلی مهمه

2790
2778
2791
2779
2792