2777
2789
عنوان

چقد دلم گرفته...

632 بازدید | 39 پست

چه خوب شد سایت باز شد...بچم همش بیداره...به بدبختی میخابونمش باز بیداره...ای خدا به هیچ کاری نمیرسم...

سرم درد میکنه از خستگی..

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

دلم از بابای بی عقلم گرفته...با نادونی هاش همه رو به جون هم میندازه...با اخلاقای گندش و سوئ مدیریتش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نگران آزمایشمم ویتامین دیم به شدت  پایینه

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

از اونطرف اگه مامانم بیاد اینجا برا کمک میره همه جا میشینه میگه زنم یکسره خونه دختراشه به من نمیرسه...بخدا طفلی مامانم با این اخلاقای گند بابام انقد میسازه ...هر کی بود سر یه سال طلاق میگرفت

پدرتون که عوض نمیشن چاره چیه شما باید منعطف تر بشین تا کمتر سخت بگذره سعی کنین شما بچه ها امکانات بیشتری واسه رفاه مادرتون تامین کنین

همینطوره عزیزم.ما هواشو داریم

بخدا خانواده شوهرم و دوستام انقد مامان و بابا ها به بچه هاشون میرسن اونوقت بابای من با زور یه سر میزنه به ما...دلشم نمیخاد زیاد بریم اونجا...ما خاهرا شاید سالی یه بار دور هم جمع شیم...