2777
2789
عنوان

چقد دلم گرفته...

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 39 پست
تو غذاش قرص خواب يا داروي آرامبخش بريزيد باباي يكي از دوستام هم همينجوري بود تو غذاش آرامبخش ميريختن

ای بابا مونا جان از کجاش بگم یکی دوتا نیس

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابای منم مسعولیت سرش نمیشه...

باور میکنی ۴ فروردین رفته بود دیروز برگشته؟

مادربزرگم ۱۵ام فوت کرده نیومد ختم مادر زنش هم مادر زنش بود هم خالش...

تازه عمه های عفریته امم به همه میگن مامان من از خونه بیرونش کرده

شیطونی ولی کرم من بیشتر😛

بعد داداش بی شعورمم از اون بدتر رفته با اون زن بی چشم و روش بد مامانمو گفتن تو اقوام...خدا ازتون نگدره

من نگران آزمایشمم ویتامین دیم به شدت  پایینه

مال من هشت بود زی زی مال تو چنده؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
بعد داداش بی شعورمم از اون بدتر رفته با اون زن بی چشم و روش بد مامانمو گفتن تو اقوام...خدا ازتون نگدره

خدا میدونه مامان من چقد مظلوم و بی پناهه...

منم دلم گرفته اصلا حوصله هیچ کس و هیچ کار و ندارم 

حتی بچه هام 

کاش میشد زمان به عقب برمیگشت تا اینقدر حسرت نمیخوردم دلم میخواد بمیرم 😔😔😔

کاش میشد زندگی تکرار داشت لا اقل تکرار را یکبار داشت

حرص خوردن باعث میشه ذهنت مشوش تر بشه.ساغرجان پدرتون خیلی منزویه؟با هیچکس خوب نیس؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
مال من هشت بود زی زی مال تو چنده؟

مال منم هشته چه جالب خخخخخخ

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
حرص خوردن باعث میشه ذهنت مشوش تر بشه.ساغرجان پدرتون خیلی منزویه؟با هیچکس خوب نیس؟

نه عزیزم...برا مردم خیلی خوبه...فقط زورش به مامان مظلومم میرسه فعلن

دکترت چی گفت

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

از اینور اقوام شوهرمو میبینم و کنایه زدن هاشون با این خانواده بی مهرم...از اینور تازه باز تو اقوام خودمون بابام میشینه و چرت و پرت میگه...ازش متنفرم...جرئت اعتراضم نداریم ...چنان بلوا راه میندازه و همه چی رو میچسبونه به مامانم که در جا خفه شیم

دکترت چی گفت

هیچی قرص ویتامین دی نوشت هفته ای یکدونه بخورم.

مامانمم دوازده بودن با قرص و و دوبار امپول الان 45 شده شکر خدا

از اینور اقوام شوهرمو میبینم و کنایه زدن هاشون با این خانواده بی مهرم...از اینور تازه باز تو اقوام خودمون بابام میشینه و چرت و پرت میگه...ازش متنفرم...جرئت اعتراضم نداریم ...چنان بلوا راه میندازه و همه چی رو میچسبونه به مامانم که در جا خفه شیم

خیلی سخته این جور ادما یا تغییر نمیکنن یا خیلی سخت عوض میشن.پدرتون بین خودتون از هیچکس حرف شنوی نداره؟مثلا بین خواهرها یا برادرتون؟بوسیله اون رو فکرش کار کنید که یکم محترمانه تر برخورد کنه.