2777
2789
عنوان

مامانا بگید چطوری از پوشک بگیرمش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 37 پست

پوشک چرا شد چوشک😂و بعدم شبا یه مشما رو تشکش بنداز و یه ملحفه روش بکش که فقط ملحلفه رو صبح به صبح بشوری چند بار تو خواب جیش کنه دیگه ککنترلش دستش میاد شبا جیش نمیکنه.بعدم نهایت اخر سر فرشت دوباره بده بشورن روح و روان بچه ات و خودت مهم تر از فرش

اسي من شنيدم كه ميگن هر بچه اي تو سناي مختلف بايد از پوشك بشن چون همه مثل هم نيستن بايد به يه س ...

عزیزم وقتی دستشویی بزرگ داره میگه جیش دستشو میزنه زمین منو صدا میکنه که بیا باهم جیش کنیم 

از پوشک اصلا خوشش نمیاد بازش میکنه فرار میکنه 

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پوشک چرا شد چوشک😂و بعدم شبا یه مشما رو تشکش بنداز و یه ملحفه روش بکش که فقط ملحلفه رو صبح به صبح بش ...

الان روح وروان بچه اولویت اوله بابام میگفت وقتی تو دوسالت بود جیش کردی رو فرش و عید هم بود مامانت فرشارو تازه شسته بود قشنگ مادرم قاشق رو گذاشته بود رو گاز  پای منو داغ زده بود باهاش 😐😔😂

میگه بردمت بیمارستان گفتن نامادریش اینکارو کرده؟ میگه منم گفتم نه مادر خودش  بیچاره ها تعحب کرده بودن🙁

اصلا دیگ نباید پوشک کنی تا ی مدت هم جایی نری ک اذیت نشی

بنظرتون بطور میانگین چند هفته طول میکشه چون پسرم تا حدودی باهام همکاری میکنه لج نمیکنه

عزیزم وقتی دستشویی بزرگ داره میگه جیش دستشو میزنه زمین منو صدا میکنه که بیا باهم جیش کنیم  از ...

ببين من هيچ تجربه اي ندارم

ولي اگر اينجوريه و فكر ميكني امادگي داره ديگه حالا كه شروع كردي تا تهش برو

بيشتر هم سعي كن تو حياط باشيد كه اگر جايي نجس شد سختر نباشه

فعلا هم رو فرشت يه چيزي پهن كه بعد يكي دوماهه ديگه ببر بشورن چون ممكنه بعد از اينكه از پوشك گرفتسش تو خونه جيش كنه

و نكته مهم و استسي اينكه بايد خيييلي صبور باشي

موفق باشي عزيزم

🌱💗

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.