2777
2789

امروز شروع کردم 

شلوارشو باز کردم تو حیاط بازی کرد  سه بار دستشویی کرد و  یبارم تو شلوارش جیش کرد واسه روز اول از پوشک گیری پیشرفتش خوبه؟ 

سه بار اینا گفت جیش و جیش هم کرد( منظور ادرار) 

دستشویی بزرگشو میگه ولی ادرارو هنوز کامل نفهمیده الان پوشکش کردم کارم درسته؟ 

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬

خيلي سخته خيلييييي صبور باش من تجربه خوبي نداشتم😢

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگ چرا پوشک کردی

تو خونه ام هر نیم ساعت ببرش دم دستشویی

شبا موقع خوابم شرت اموزشی یا پوشک شرتی پاش کن

البته من شبام ازادش گذاشتم سه بار تو شب میبردم چشم بسته جیش میکرد

مامان دوتا گل پسر

دیگ چرا پوشک کردی تو خونه ام هر نیم ساعت ببرش دم دستشویی شبا موقع خوابم شرت اموزشی یا پوشک شرتی پا ...

آقا شرت آموزشی چیه؟! جالبه برام بدونم. خودم مجردما اما کنجکاوم بدونم چجوریه که بهش میگن آموزشی 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

تجربه من میکه حداقل سه سالش باید باشه‌ . تا اونجایی که من میدونم روانشناسها هم معتقدن زود گرفتن پوشک و بدون امادگی ممکنه باعث اضطراب بچه بشه.

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

دیگ چرا پوشک کردی تو خونه ام هر نیم ساعت ببرش دم دستشویی شبا موقع خوابم شرت اموزشی یا پوشک شرتی پا ...

چون گفتم جیش داری و قشنگ جیش کرد رو فرشم  اونم تازه شستم😭

معنی جیش رو میدونه ولی مکانشو نه 

میگم سلفون 6متری بخرم بندازم رو فرشام؟ 

آقا شرت آموزشی چیه؟! جالبه برام بدونم. خودم مجردما اما کنجکاوم بدونم چجوریه که بهش میگن آموزشی 

شرت ضخیم تو کرکی نم میده فایده نداره اونم

بزن نت

سه بار تجربه ی از پوشک گرفتن دارم ، زیر سه سال و سه ماه فقط جنگ اعصاب و روان برای خودت و آسیب های جدی به روان بچه ست 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
تجربه من میکه حداقل سه سالش باید باشه‌ . تا اونجایی که من میدونم روانشناسها هم معتقدن زود گرفتن پوشک ...

2 سال و یک ماهشه 

کم کم باید بفهمه دیگه اشنایی داشته باشه تکرار نکنم باهاش اینایی ک یاد گرفته هم از مغزش میپره