2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید ولی قضاوت نکنید

395 بازدید | 22 پست

من مشکل مثانه بیش فعال دارم یعنی ادرارم طول میکشه و بعضی مواقع یکی دو قطره میریزه بعد تازه وارد دبیرستان شدم عطر و ادکلن و همه چی میزنم به نظر خودم چیزی نیست شاید یکی و دوبار که یک قطره ریخته و شلوارم بو گرفته چون خودتون که میدونید لباس های مدرسه زود بو میگیره منم هر ۲ ۳ روزی میشورم خدا میدونه که به خاطر مریضیم از همه کارام افتادم فقط کسی که داره درک میکنه ولی دست خودم نیست با استرس هم بدتر میشم برای اینکه اینطوری نشه زیاد دشتشویی نمیرم تا تمیز برم مدرسه نمیدونم همون یکی دوبار احساس میکنم بچه ها بو فهمیدن ولی الان خداشاهده اصلا بو نمیدم چون اینطوری قبلش مامانمم بهم میگفت چون حساسه ولی امروز یه طورایی بودن رفتارشون یک جوری شده با من با اینکه حیاط بودیم فاصله داشتیم باز یک نفر گفت در گوشی هم صحبت میکنن نمیدونم انگار اگه بقیه باهام خوبن هم میخوان بگن که من بو میدم با اینکه به خدا جدیدا بهتر شدم و بو نمیدم فقط مدیر و چند تا از معلما خبر دارن از مشکلم منم حدود یکماه به خاطر شدت نرفتم ممکنه مدیر یا معلم به بچه ها لو داده باشن تروخدا راهنماییم کنید الان بو نمیدم ولی بچه ها انگار ازم فرار میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اول از همه برو ی دکتر خوب 

با سرویس نرفتن چیزی حل نمیشه و بدترم میشی 

شورتکس بخر اگ خورد حداقل ب لباسات نخوره و از شورتکس پس نده 

زیادم حساس نشو و نذار این قضیه اعتماد ب نفستو بیاره پایین حس میکنم خودت از همه دور میشی چون فک میکنی بو میدی 

عطر بزن.

ورزش کگل برای سفت شدن ماهیچه های اون قسمت خوبه .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

مشکل مثانه بیش فعال یک مشکل شایع در بین افراد است و افراد ممکن است از علائم مانند ادرار طولانی، حس تخمینی برای ادرارریزی و قطرات ادرار در طول روز یا شب رنج ببرند. برای مدیریت و درمان مشکلات مثانه بیش فعال، می‌توانید به روش‌های زیر اقدام کنید:

1. مشورت با پزشک: برای تشخیص دقیق و توصیه درمانی، حتما باید با پزشک متخصص اورولوژی مشورت کنید.

2. تغییر در روش‌های زندگی: مصرف مقدار کمتری از مایعات آلکلاین، اجتناب از مواد تحریکی مانند قهوه، الکل و تنباکو و ایجاد یک روال برای تخلیه مثانه می‌تواند به کنترل مشکلات کمک کند.

3. تکنیک‌های تنفسی و آرامش: تمرین تنفس عمیق و تکنیک‌های آرامش چون مدیتیشن ممکن است به کنترل استرس و اضطراب کمک کند که می‌تواند روی مثانه تاثیرگذار باشد.

4. فیزیوتراپی: جلسات فیزیوتراپی ممکن است به بهبود وضعیت عضلات مثانه و کنترل ادرارریزی کمک کند.

5. داروهای دارویی: در موارد شدیدتر، پزشک ممکن است داروهایی نظیر آنتی‌کولینرژیک برای کنترل ادرارریزی تجویز کند.

همواره مهم است که با متخصص صحبت کنید و روی درمان و کنترل مشکلات مثانه بیش فعال کار کنید.

هر روز صبح شو عوض کن ی بسته از این دستمال آشپزخونه ها که وقتی آب روش میریزه جذبشون خوبه و انگار خشکن بگیر هر وقت بیرون میری شو تمیز بپوش یدونه دستمال تا کن بزار خونه بر میگردی هم شلوارت پاک و تمیزه هم شور  ت ودستمال رو بشور   ببین عزیزم نگهداشتن ادرار یا دست زدن به واژن باعث تکرر ادرار میشه  خوردن شیرینی حتی طبیعی این حالت رو زیاد میکنه 

شاید زیاد عطرای قاطی میزنی بوش بد میشه.

احتمالا حساس شدی ی مدت نبودی حس میکنی از دوستات دور بودی دوباره باید ارتباط بگیری. نگران نشو. بهداشت رعایت کن از پوشک استفاده کن و زود زود تعویض کن. عادی رفتار کن تا بقیه هم بهونه دست نگیرن. طبیعی برو ب درس و مدرسه ات برس

حتما ی تست ادرار بده    خوردن پیازچه هر روز با غذا خیلی بهت کمک میکنه  

عزیزم تو خیلی حساس شدی وگرنه مطمن باش بو نمیدی مطمئنم باش مدیرو معلم اونقد با شخصیت و با فرهنگ هستن که مشکلتو به کسی نگن...خودت هیچوقت به همکلاسات نگو  که ضعف بدی دستشون

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚