2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید ولی قضاوت نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 22 پست

همه گفتنی ها رو گفتن وبنظر شما خیلی حساس شدی وکمی داره تبدیل به وسواس میشه

بقیه دخترا هم بوی عرق می دن یا ممکنه دیر به دیر حموم برن یا صورتشون جوش بزنه یا زیبا نباشن اینا دلیل نمیشه ادم اعتماد به نفسشو از دست بده مشکل شما هم حاد نیست اصل مشکل شما همون حساس شدن و وسواستون رو این قضیس

بزرگترین نیرنگ دنیا ان است که اختیار زندگی از دستمان خارج شده واز ان پس سرنوشت حاکم بر زندگی شود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما ی تست ادرار بده    خوردن پیازچه هر روز با غذا خیلی بهت کمک میکنه  

ببخشید عزیز دلم مخاطبم استاتر بود اشتباهی شمارو ریپلی کردم

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
چشم مهربان  من اسی نیستم

شرمنده حلال کنید اشتباه شد

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
این قضاوت نداره. برو دکتر تا درمان بشی. هم بحاطر چیزی ک‌داری اذیت میشی هم بخاطر اینکه بدتر نشی حتما ...

دکتر رفتم الان یکم بهترم ولی خب واقعا به نظرم بقیه فکر دیگه ای میکنن اصلا مشکلمم نمیدونن منم خیلی عادی رفتار میکنم ولی مشخصه ازم فرار میکنن مثل امروز 

عزیزم اول از همه برو ی دکتر خوب  با سرویس نرفتن چیزی حل نمیشه و بدترم میشی  شورتکس بخر ا ...

من واقعا عادی رفتار میکنم ولی مشخصه یه چیزی فهمیدن تازه الان واقعا هر روز صبح همه لباسامو عوض میکنم میشورم حتی شورتمو عوض میکنم حتی الان دیگه قطره هم نمیاد که بگم بو میدم ولی مشخصه مشکل منم همین امروز وقتی رفتم حیاط کنارشون همشون پاشدن رفتن یک نفرم گفت بوی بد میاد 

تو خیال خودت فکر میکنی راجب تو حرف میزنن اصلا چند قطره ادرار بو نداره که بقیه بفهمن .اینقدر حساس شدی ...

تا امروز خودم فکر میکردم من دارم خیال میکنم و حساس شدم ولی امروز به نظرم دیگه مطمئن شدم مشکل منم هیچکس کنارم واینمیسته میرم پیششون سریع میرن تازه امروز یکیشون گفت بوی بد میاد 

عزیزم تو خیلی حساس شدی وگرنه مطمن باش بو نمیدی مطمئنم باش مدیرو معلم اونقد با شخصیت و با فرهنگ هستن ...

من اصلا مشکلمو بهشون نگفتن خیلیم عادی رفتار میکنم ولی همشون ازم فراری آن یعنی داخل یک کلاس من تک و تنهام باهام مثل بقیه رفتار نمیکنن به خصوص امروز خیلی ناراحت شدم رفتم حیاط همشون از کنارم رفتن یک نفرم گفت بو بد میاد مطمئنم فهمیدن منم حتی الانم که دیگه بو نمیدم فکر میکنن بو میدم