2777
2789
عنوان

مادرشوهر

520 بازدید | 40 پست

برادرشوهرم  داخل مغازه شوهرم کارر میکنه بعد دوتاپسرام یرن کمکش نزدیک چهار ماهه هر چندروز یکبار باهاشون دعوا میکنه و بشون فحش میده منم کوتاه امدم چند روز به پسرم گفته خنگ باز چیزی نگفتم باز دیشب با پسرم دعوا کرده وفحشش داده دیدم داره گریه میکنه رفتم به مادرشوهرم گفتم مگه بچه هامو از سر راه اوردم بعد بهم میگه اشکال نداره جای پدرشونه چرا جلوی من پسرمو حرف میگی تازه اون طلبکار شده الان نمیدونم برم ازش معذرت بخوام یا نه چون دیشب یکم تند رفتم

تو لیوان کسی دریا نریز

نه شوهرت کجاست؟داره اعتمادبنفس بچات داغون میکنه معذرتم بخوای؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا معذرت چیه

مادرشوهرم میگه چرا احترام نگه نداشتی تربیتم خوب چیزیه انتظار داره پسرش هر کار کنه من هیچی نگم میگه جلوی من به بچه هام بی احترامی نکنید

تو لیوان کسی دریا نریز
مادرشوهرم میگه چرا احترام نگه نداشتی تربیتم خوب چیزیه انتظار داره پسرش هر کار کنه من هیچی نگم میگه ج ...

بگو منم بچه دارم نباید باهاش بد رفتاری بشه

تنبل نیستم اما در مصرف انرژیم صرفه جویی میکنم  

پشت بچه هات باش بدون دلیل دعوامیکنه اعتمادبنفسشون ازبین میره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

میگه اشکال نداره جای پدرشه

بگوپدرشونم حق نداره بابچه بی دلیل تندی کنه درضمن هنوزپدرداره نیازبه جاپدرندارن

منکه هستم بخدا یه عالمه بچم گریه کرد

چرامیفرستیش مغازه دعواش کنه