2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر معذرت خواهی کنی دیگه حرفاتو جدی نمیگیره  حالا تند رفتی اشکال نداره بزار بفهمه خیلی ناراحتی ...

خودمم همینو میگم بزار بفهمن اینطوری پیش بره دیگه احترام بچمو نگه نمیدارن

تو لیوان کسی دریا نریز
به مادرش که هیچی نگفت ولی برادرشوهرمو کلی حرف گفت بخاطر همین مادرش اتیش گرفت

به نظرم اگر باز اتفاقی افتاد با مادر شوهرت حرف نزن تاثیری ندارد ،،، مستقیم به برادر شوهرت بگو البته اروم‌نه با عصبانیت ،،

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
نزار پسرت بره چند سالشه؟ شوهرت میزاره به بچش توهین بشه مث بز نگاه کنه!؟ عالیه واقعا همسرت😐

نه چند بار برخورد کرده ولی برادرشوهرم گاوه

تو لیوان کسی دریا نریز

وای اسی چرا باید معذرت خواهی کنی؟محکم وایسا جلو ما شوهرت بگو پسر شما باید از بچه های من معذرت خواهی کنه،بدونه هیچ شل بازی و کوتاه اومدن باید بگی که عموش باید از بچه معذرت بخواد،اصلا اصلا اصلا اجازه نده کسی به غیر از پدر و مادر به بچه هات توهین کنن،چجوری دلت میاد یکی اعتماد بنفس،غرور،اعصاب بچتو بازی بگیره 

خودمم همینو میگم بزار بفهمن اینطوری پیش بره دیگه احترام بچمو نگه نمیدارن

آره بابا روحیه بچه خراب میشه، اون بزرگتره باید حرمت نگه داره درست تربیت نشده مردکه اونوقت طلبکارم هست

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
به نظرم اگر باز اتفاقی افتاد با مادر شوهرت حرف نزن تاثیری ندارد ،،، مستقیم به برادر شوهرت بگو البته ...

اگه من میرفتم با برادرشوعرم حرف میزدم مامانش پوستمو میکند که بچم گناه داره تو مغازتون خسته میشه خوب یکی نیست بگه بره گمشه کسی بزور نگهش نداشته

تو لیوان کسی دریا نریز
وای اسی چرا باید معذرت خواهی کنی؟محکم وایسا جلو ما شوهرت بگو پسر شما باید از بچه های من معذرت خواهی ...

خدا لعنتش کنه بخدا دیشب وقتی اشک هاشو دیدم دیگه هیچی نفهمیدم هر چی دلم خواست بارشون کردم تازه متهم شدم که بی ادب و بی خانواده هستم فقط مادرشوهرم بچه هاشو دوست داره

تو لیوان کسی دریا نریز
اگه من میرفتم با برادرشوعرم حرف میزدم مامانش پوستمو میکند که بچم گناه داره تو مغازتون خسته میشه خوب ...

ببین مادرشوهرت چطورپشت پسربی ادبشه شماهم پشت بچت باش خسته میشه که بشه منتش برابقیه نیست پول درمیاره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اگه من میرفتم با برادرشوعرم حرف میزدم مامانش پوستمو میکند که بچم گناه داره تو مغازتون خسته میشه خوب ...

خوب شما اخلاقش و بهتر می‌دونید ولی گفتم تلفنی تذکر بدید ،،بعضیا چقدر پرو هستن به بچه خودش از گل نازک‌تر نگی ولی نردم‌بچه هاشون از سر راه آوردن ،،همچبن آدمایی احترام زیادی پرروشون می‌کنه 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
ببین مادرشوهرت چطورپشت پسربی ادبشه شماهم پشت بچت باش خسته میشه که بشه منتش برابقیه نیست پول درمیاره

یه جوری رفتار میکنن انگار مفتی کار میکنه

تو لیوان کسی دریا نریز
خدا لعنتش کنه بخدا دیشب وقتی اشک هاشو دیدم دیگه هیچی نفهمیدم هر چی دلم خواست بارشون کردم تازه متهم ش ...

شما کوتاه نیا یادشون بده به بچه هات احترام بزارن،چقدر بیشعوره به بچه میگه خنگ،وقتی میگه خنگ شمام بگو عموش خنگه اتفاقا بچه من خیلی باهوشه

خوب شما اخلاقش و بهتر می‌دونید ولی گفتم تلفنی تذکر بدید ،،بعضیا چقدر پرو هستن به بچه خودش از گل نازک ...

دقیقا بعد به من میگه چه اشکال داره جای پدرشه خوب کرده

تو لیوان کسی دریا نریز
شما کوتاه نیا یادشون بده به بچه هات احترام بزارن،چقدر بیشعوره به بچه میگه خنگ،وقتی میگه خنگ شمام بگو ...

دیشب گفتم خنگ بچه های خودش هستن که هنوز سلام کردن یاد ندارن

تو لیوان کسی دریا نریز