برادرشوهرم داخل مغازه شوهرم کارر میکنه بعد دوتاپسرام یرن کمکش نزدیک چهار ماهه هر چندروز یکبار باهاشون دعوا میکنه و بشون فحش میده منم کوتاه امدم چند روز به پسرم گفته خنگ باز چیزی نگفتم باز دیشب با پسرم دعوا کرده وفحشش داده دیدم داره گریه میکنه رفتم به مادرشوهرم گفتم مگه بچه هامو از سر راه اوردم بعد بهم میگه اشکال نداره جای پدرشونه چرا جلوی من پسرمو حرف میگی تازه اون طلبکار شده الان نمیدونم برم ازش معذرت بخوام یا نه چون دیشب یکم تند رفتم
وای اسی چرا باید معذرت خواهی کنی؟محکم وایسا جلو ما شوهرت بگو پسر شما باید از بچه های من معذرت خواهی کنه،بدونه هیچ شل بازی و کوتاه اومدن باید بگی که عموش باید از بچه معذرت بخواد،اصلا اصلا اصلا اجازه نده کسی به غیر از پدر و مادر به بچه هات توهین کنن،چجوری دلت میاد یکی اعتماد بنفس،غرور،اعصاب بچتو بازی بگیره
وای اسی چرا باید معذرت خواهی کنی؟محکم وایسا جلو ما شوهرت بگو پسر شما باید از بچه های من معذرت خواهی ...
خدا لعنتش کنه بخدا دیشب وقتی اشک هاشو دیدم دیگه هیچی نفهمیدم هر چی دلم خواست بارشون کردم تازه متهم شدم که بی ادب و بی خانواده هستم فقط مادرشوهرم بچه هاشو دوست داره
اگه من میرفتم با برادرشوعرم حرف میزدم مامانش پوستمو میکند که بچم گناه داره تو مغازتون خسته میشه خوب ...
ببین مادرشوهرت چطورپشت پسربی ادبشه شماهم پشت بچت باش خسته میشه که بشه منتش برابقیه نیست پول درمیاره
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
اگه من میرفتم با برادرشوعرم حرف میزدم مامانش پوستمو میکند که بچم گناه داره تو مغازتون خسته میشه خوب ...
خوب شما اخلاقش و بهتر میدونید ولی گفتم تلفنی تذکر بدید ،،بعضیا چقدر پرو هستن به بچه خودش از گل نازکتر نگی ولی نردمبچه هاشون از سر راه آوردن ،،همچبن آدمایی احترام زیادی پرروشون میکنه
«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»