2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 40 پست

بهش بگو چرا باید جلوی تو احترام بچه ها ت رو نگه دارم و بهشون بد نگم ولی جلوی من احترام بچه ها رو نگه نمیدارید و می تونید دعوا کنید و بچه ها رو سرافکنده کنید و اعتماد به نفسش رو که هنوز درست شکل نگرفته رو داغون کنید بگو همونقدر که بچه هات برات عزیز هستن بچه های من هم برام عزیز هستن .بگو من هم رو بچه هام و احترام گذاشتن بهشون حساس هستم و اگر بی احترامی ببینم نمیتونم خودم رو کنترل کنم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مادرم خدا بیامرز همیشه پشت ما بود،هیچ فامیلی حق نداشت از گل نازک‌تر به ما بگه،میگفت هر اشتباهی بچه هام کردن به‌خودم بگید برخورد میکنم،خودش تو خونه حسابی مارو تنبیه میکرد،ولی جلو فامیل و حتی کادر مدرسه سفت و سخت پشت ما بود

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
دقیقا بعد به من میگه چه اشکال داره جای پدرشه خوب کرده

وااای خدای من ،،بعضی مواقع آدم دلش میخواد طرف و تکه تکه کنه ،،بمیرم چقدر بچه ها گناه دارن ،ادم  اشک بچو میبینه دیوانه میشه وچقدر دوست دارن یکی ازشون حمایت کنه ،،

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
بهش بگو چرا باید جلوی تو احترام بچه ها ت رو نگه دارم و بهشون بد نگم ولی جلوی من احترام بچه ها رو نگه ...

نمیفهمه یا نه من دیشب همه اینا و گفتم خره حالیش نیست

تو لیوان کسی دریا نریز
مادرم خدا بیامرز همیشه پشت ما بود،هیچ فامیلی حق نداشت از گل نازک‌تر به ما بگه،میگفت هر اشتباهی بچه ه ...

خدابیامرزتش روحش شاد کار بسیار خوبی میکرد

تو لیوان کسی دریا نریز
شوهرمم برادر احمقشو میشناسه مادرشون فوذری اشک میریزه 

اشک بریزه شمام زیر گوش شوهرت بگو اعتماد بنفس بچه هارو دارن میارن پایین،بگو الان شما عموی بچه اونی اجازه میدن به بچشون بگی خنگ

اشک بریزه شمام زیر گوش شوهرت بگو اعتماد بنفس بچه هارو دارن میارن پایین،بگو الان شما عموی بچه اونی اج ...

تا صدسال چشم در میاره زنش کسی به بچش چیزی بگه

تو لیوان کسی دریا نریز
مادرم خدا بیامرز همیشه پشت ما بود،هیچ فامیلی حق نداشت از گل نازک‌تر به ما بگه،میگفت هر اشتباهی بچه ه ...

منم همینجورم طوری شده توفامیل میگن فلانی پشت بچه هاشه  بچم کوچلوبود یکی ازفامیل یه شوخی کردگفتم حتی برادرم حق نداره به بچه من چیزی بگه  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖