2777
2789

استرس گرفتم روز سوممه ولی هیچ خ. و. ن ریزی نداشتم بیبی زدم صب منفی شداز چی میتونه باشه

وقتی انگیزه ایی برای ادامه زندگی نداشتی به نسخه های از خودت در آینده فکر کن  به اونها فرصت زیستن بده ✅

کیست نداری

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید بارداری خب ولی بیبی نشون نده چون خونریزی نداری

یعنی ممکنه 

وقتی انگیزه ایی برای ادامه زندگی نداشتی به نسخه های از خودت در آینده فکر کن  به اونها فرصت زیستن بده ✅
تخم شوید و جعفری هر کدوم یه قاشق بریز قوری با یه لیوان آب یه ربع بجوشون بعد با نبات بخور ،باز میشه&n ...

الان میخوام زعفرون بخورم بلکم بشه

عفونت شاید 

اخه علائمشو ندارم خیلی عذر میخوام لکه ام ک دارم صورتیه و قهوه ای