2777
2789
عنوان

خدا ازم متنفره

183 بازدید | 23 پست

دیگه نمیتونم دعا کنم

نمیتونم صداش بزنم

سنگ شدم

دلم میخوادش ولی نمیتونم

ولی لیاقت ندارم

ولی

ولی شب قدری دارم از بخشش جا میمونم

خدا منو مرگم بده

خدایا مرگ منو بده

خدایا ولم کردی

ولم کردی

چطور دلت اومد؟

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نمیتونم

خودت گفتی وقتی ی بنده ایو دوس داری میذاری دعات کنه

چرا نمیذاری دعات کنم؟

چرا قلبمو گرفتی ازم؟

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

خدا بهت پشت نکرده عزیزم این تویی که برعکس نشستی 

خدا بنده هاشو دوست داره اون حواسش بهت هست 

شاید به صلاحت نيست چیزی که بش نرسیدی

کاربری دست دو نفره... یه دختر مجرد شاد، با یه خانوم متاهل... خدایا تورا کجا گم کرده ام؟شبیه کودکی که در بازار دست مادرش را رها میکند تا عروسک هارا بنگرد، اما وقتی فهمید مادرش را گم کرده،دیگر تماشای عروسک ها هم برایش لذتی ندارد....خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که کتفم از جا دراد..عاشق اهنگای شادمهرم😌عاشق طبیعت و گل و گیاهم😁حامی حیوانات😍عاشق بارون و پاییز💫خدایا خیلی دوست دارم😘امیدوارم هر کسی این امضا رو میخونه به اون خوشحالی که الان نیاز داره برسه🌺نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)
خدا بهت پشت نکرده عزیزم این تویی که برعکس نشستی  خدا بنده هاشو دوست داره اون حواسش بهت هست&nbs ...

از بس گریه کردم امشب دارم میمیرم

هم توفیق دعا رو گرفته ازم

هم نماز

هم پاکی

نمیتونم دعا کنم

نمیتونم

من مگه چیکار کردم نمیخواد صدامو بشنوه

ببخشید گلم با توجه به امضاتون من به کمک نیاز داشتم .

من رشته م سالها قبل انسانی بوده اما الان می‌خوام کنکور تجربی شرکت کنم ولی کتابهای اول دبیرستان تا پیش دانشگاهی تجربی رو ندارم به نظر شما اینا رو از کجا میتونم تهیه کنم و آیا مضامین کتابها طی سالها عوض نشده ؟

بعدشم بنظر شما برای اینکه بتونم توی کنکور پزشکی موفق بشم چقدر باید بخونم چه کتابها و چه درس‌هایی رو باید خیلی زیاد بخونم و پزشکی کدوم شاخه هاش الان پولساز و کم زحمت هست ؟

ببخشید وسط تاپیک عرفانی تون این نظر رو گذاشتم اما شاید قسمت این بود امشب به من کمک کنید و همین یک عمر ثواب برای شما نوشته بشه ممنون میشم کمکم کنید 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

ی دیقه صدای شیطانی که تو سرت داره این ها رو میگه خاموش کن تا ببینی خدا داره صدات می‌کنه و منتظرته

دارم میمیرم

دارم میمیرم من امشب

مشکلت چیه

همین امشب فقط همین امشب برو تاپیکارو بخون متوجه میشی که چیزایی که تو امضات نوشتی آرزوی خیلیاس و داری ناشکری میکنی

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

ناامید نباشید هنوزم دیر نیست بشینین با خدای خودتون خلوت کنین خدا بده بندشو نمی‌خواد اینا همه امتحانه خدا سخت ترین امتحانش رو از امام حسینمون گرفت ولی امام ما دم نزد تو دوره خودمون هم که مسأله غزه التماس دعا

بعضی وقتا یه گناهی باعث میشه ماازخدادوربشیم اما میتونید ازهمون گناه توبه کنید میبینید که خدا باز توفیق عبادت روبهتون میده واگه غیرازاینه بازم خدا دوستتون داره گفت آیت الله فاطمی نیا اگه میخوای بفهمی ازچشم خداافتادی ببین وقتی گناه میکنی بعدش ناراحت میشی یانه اگه شدی نیوفتادی