2777
2789

مثلا

مبلای پذیرایی

فرش و پرده ها

سرویس خواب

رنگ جیغ بدم میاد

مثلا طوسی و زرد یا طوسی و صورتی

یا کرم

خلاصه رنگ های نود

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

طوسی صورتی نگیر فقط

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃

رنگ طوسی در دکوراسیون به مرور خستگی و افسردگی میاره

نهایت دو سال خوبه

بعدش واقعا دل میزنه

خیلی دیدم دکوراسیونشون طوسی داشت و زود چشم و روح رو خسته کرد

ولی رنگهای کرم نسکافه ای به عنوان رنگ پایه بهتره 

کنارش صورتی ملایم یا آبی ملایم استفاده شه

رنگ سبز هم آرامش بخش هست

چون عاشق رنگ سبزم این دکورو خیلی دوست داشتم

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃

طوسی خیلی رنگ زشتی هست نمیدونم چرا چند سال بود مد شده بود هیچ خونه ای. و قشنگ نمیکرد دلگیر و مرده است 

من سبز و سفید به سبک هاوایی دوست دارم 

مینیمال کرم هم دوست دارم 

این سبکهای سبز و قرمز مخملی هم قشنگن به خونه روح میدن 

خودم میخوام کرم و سفید و کمی آبی بچینم خونم رو