2777
2789

بچها دیگه خسته شدم از دستش. عصبانی شدم روانی شدم دیگه کم اوردم

هروقت منو میبره خونشون ..(طبقه بالای خونشون خالیه میریم اونجا )

داشتم میگفتم... هروقت منو میبره خونشون... منو تنها میزاره تو اتاق، خودش میره رفیق بازی.... بخدا دیگه نمیتونم تحمل کنم...  ازساعت ۹ شب میره ۱۲ شب برمیگرده  بخدا دیگه تحمل ندارم... هرچی به مامانش میگم فایده ندارع.. بیشتر طرفداری پسرشو میکنه.. به خونوادم زنگ میزنم بیاین دنبالم من اینجا تنهام میترسم اوناهم جلو نمیان....... با خود نامزدم با زبون خوش صحبت کردم فایده نداشته

با دعوا صحبت کردم فایده نداشت....

مادرشوهرم میگه.. اره تو هروقت میای پیش پسرم رابطه رو میگندونی خراب میکنی.. بزار بره دور بزنه..............‌😏🐄💩

. ‌منم امشب جامو جدا کردم اومدم تو پذیرایی خابیدم دیدم عین خیالش نیست رفته براخودش هله هوله خریده داره پای تلوزیون میخوره... منم بهش گفتم منو ببر خونمون گوش نداد.. گرفتم خوراکی هاشو از پنجره پرت کردم بیرون.

دستامو مشت کردم زدم تو دستو صورتش..  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه ماروهم نمیزنی یه کامنت بزاریم🥲

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂

کار خوبی کردی

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
خب گلم پسره رفیق بازه ننشم برا اینکه پسرشو جمع کنه تو رو براش گرفته ک مثلا تو جمعش کنی و مطمئن باش ا ...

خودش همیشه میگه پسرم رفیق بازه... دختر بازم هس هزار کوفتو زهرماره دیگم هست اگه خوب بود همون ۲۰ سالگیش ازدواج میکرد دخترا فامیل میقاپیدنش.. ن اینکه  ۴۰ سالش شده انداختنش به من

واکنش شوهرت چی بود؟

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋