2777
2789
عنوان

ناامیدی

222 بازدید | 28 پست

من خیلی سعی میکنم احساسات بد خودمو کنترل کنم،دوسالی قرص افسردگی خوردم تحت نظر مشاور بودم ولی اصلا یادم نمیاد ما چه حرفایی زدیم و چیشد که بمن گفت خوب شدی،فقط می‌دونم که دلم نمی‌خواد جلو بچه ام گریه زاری کنم روحیه اش خراب شه همینطور همسرم ،ولی خیلی حالم بده یه روح زخمی دارم با خودم میکشم که مشکلات الآنم بهش اضافه شده و دیگه تکمیل شده ظرفیتم،ناامیدی سرتا پامو گرفته خشم دارم به خودم به آدمایی که بهم زخم زدن دلمو شکستن،چیکار کنم که با این همه استعداد هیچی نشدم  و حسرتش ب دلم مونده و دیگه توانی نمی بینم که بخوام ادامه بدم ،هرکاری بهش فکر میکنم درنهایت انجامش نمیدم یا اول راه ولش میکنم،یه شغل خوب می‌خوام واسه خودم که مستقل بشم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در مرحله اول باید تلاش کنی کنی خب 

برای خواستت تلاش کن..

ورزش کن

من خودمم الان قرص میخورم 

خودمم حال و روز خوبی ندارم 

ولی بجنگ برای حال خوبت 

تلاش کن برای زندگیه ایده آلت 

هدف انتخاب کن برای خودت

دوست عزيزم اگر مشاوره ام بريد وقتي خودتون نخواين كاري از پيش نميره … اول ميخوام بپرسم تا حالا شكر گزاري انجام داديد ؟ چرا همين كه خدا بهتون لطف كرده در كنار خانواده تون هستيد شكر گزار نيستيد ؟؟؟ دوست داريد با حال بدتون رو رابطه تون تاثير بزاره ! 

🕊
 دوست عزيزم اگر مشاوره ام بريد وقتي خودتون نخواين كاري از پيش نميره … اول ميخوام بپرسم تا حالا ...

شکرگزاری میکنم زیاد،تمرین ستاره قطبی،نمازو دعا ،اکثر تایم ها حالمو نرمال نگه میدارم اما گاهی مثل الان به مرز فروپاشی میرسم،خسته ام از یه چیزایی از گذشته و یه رنجایی از الان،حس میکنم انقدر رنج هام انکار شد ه انقدر کاورشون کردم و نخواستم حل بشن خواستم پنهان بشن که یک دفعه با صد انرژی میخورم زمین و مثل الان حالم زیر و رو میشه 

چیکار کنیم ب جنون نرسیم 🥲

نمیدونم من فقط میدونم حالم خوش نیست نه بچگی کردم نه جوونی هیچ خیری ندیدم فقط استرس و اظطراب دردم به هیچ کس نمیتونم بگم😭

میِشه‌بارها‌بَخشید،‌ولی‌دیگه‌اعِتماد‌نکرد...!🖤
در مرحله اول باید تلاش کنی کنی خب  برای خواستت تلاش کن.. ورزش کن من خودمم الان قرص میخورم&nb ...

از روزی که ناخواسته باردار شدم وقتی میخواستم برم سرکار تا الان که بچه ام سه سالشه،اکثر روزها تلاش کردم هر روز مطالعه کردم خواستم بهتر بشم اگاهیمو بالا ببرم، شب بوده تا صبح نشستم پای سیستم واسه آموختن ،ولی دیگه بریدم چون هیچ کدوم از استعدادهام به مرحله اجرا نمی‌رسه 

کی اذیتت کرده همسرت 

نه برعکس خیلی خوبه همسرم، شرایط مالی و بیشتر اینکه چرا نشد خونه بخریم و پول خونه ای که اول زندگی نخریدیم الان دادیم پیش، این گرونی ها،میترسم از آینده چرا نباید دوتا آدم با تحصیلات عالی یه زندگی متوسط داشته باشن

نه برعکس خیلی خوبه همسرم، شرایط مالی و بیشتر اینکه چرا نشد خونه بخریم و پول خونه ای که اول زندگی نخر ...

عزیزم همین که شوهرت خوبه من باشم برام کافی بود خونه دارم ماشین هست ولی به خدا دلم خونه شوهر اعتیاد داره هر بلایی بگی سرم اورد کاش مشکل من مالی بود ولی شوهرم انقدر نامرد نبود

میِشه‌بارها‌بَخشید،‌ولی‌دیگه‌اعِتماد‌نکرد...!🖤