من دوره خود شناسي و خدا شناسي و پاكسازي چاكرا رو … هميشه شركت كردم و خودمم رو خودم بدون هيچ كس اموزشي كار كردم چون خودم به خدا كه وصل شدم الهاماتم بهم ميشد كه چيكار كنم …
من خلاصه بهتون بگم يعني خلاصه تمام اموزش و الهامات و … كه خودم داشتم و خودمم آموزش ميدم اما بهتون خلاصه ميگم
مثلا اسلام خيلي خوب توضيح داده اما متاسفانه تحريف شده …
يك :چاكرا اول مربوط به ترس و طمع و استرس مالي و زماني كه كمر درد داري مربوط به نگراني مالي و يا عدم امنيت عاطفي
كه با موزيك هاي مراقبه مخصوص به خودش … خوردن ميوه هاي قرمز و تصور رنگ قرمز در مركز چاكرا اول ( بين مقعد و ناحيه تناسلي ) و نداشتن ترس شجاع بودن كمك ميكنه فقط
چاكرا دوم : مربوط به عدم حس لياقت ( يعني شما فكر ميكني لياقت ثروت و … نداري )دلسوزي بيش از اندازه خودش باعث مسدود شدن اين چاكرا ميشه شرم و گناه هم مسدود ميكنه رنگ نارنجي تصور كني در ناحيه پايين ناف تون … و هر غذاي نارنجي رنگي كمك ميكنه و لباس هاي مربوط به هر رنگ چاكرا هم بپوشيد
و موزيك مخصوص به خودش …
و چاكرا خورشيدي : بايد از حسادت دوري كنيد ، عجله و با تنبلي ، رقابت ، بي ارادگي و بي انگيزه گي دوري كنيد … و حالالاا چطوريييييي … چون موزيك مراقبه نداريد. روش هواپونوپونو متاسفم منو ببخش متشكر ام دوستت دارم روزي ١١٠ مرتبه به نيت پاكسازي چاكرا اول. و بعد چاكرا دوم و بعد چاكرا سوم و ….