2777
2789
عنوان

ناامیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 28 پست
نمیدونم من فقط میدونم حالم خوش نیست نه بچگی کردم نه جوونی هیچ خیری ندیدم فقط استرس و اظطراب دردم به ...

منم همش تو استرس بودم الآنم که یه زندگی آروم دارم باید بشینم حرص خونه رو بخورم و مسائل مادی

شکرگزاری میکنم زیاد،تمرین ستاره قطبی،نمازو دعا ،اکثر تایم ها حالمو نرمال نگه میدارم اما گاهی مثل الا ...

متوجه ام اما شكرگزري كه يهو سر ذوق نيايد اصلا تاثير نداره ، شما براي يه مورد ام شده شكرگزاري ات از ته دل باشه … و اينو در نظر بگيريد كه عزت نفس پاييني داريد ك اين خشم و درد ها سراغ تون مياد …  خودشناسي فقط فقط كمكتون ميكنه نه قرص و نه دارو شما خودتون خالق زندگي خودتون هستيد فقط هر اذييت و ازار به چشم اين ببين كه براي رشد شما خودتون رو ني تو خالي ببنيد دنيا فقط يه بازيه 

🕊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متوجه ام اما شكرگزري كه يهو سر ذوق نيايد اصلا تاثير نداره ، شما براي يه مورد ام شده شكرگزاري ات از ت ...

یه دوره عزت نفس دیدم ولی نیاز دارم مجدد ببینم، یعنی بگم اوکی مشکلات قضا قدر؟ اگر این قضا قدر که شما میگی تا آخر عمر قرار بود بمونه من باید چیکار کنم کی فرصت زندگی برام پیش میاد؟ زیاد دعا میکنم ولی میخونم اگر گناهکار باشی دعا مستجاب نمیشه خم میشم سمت خودم میبینم یه آدم نابود شده از آزار و اذیت ذیگرانم و کدوم بدی و آزاری رو ب کسی رسوندم،من فرار کردم چند ساله از همه آدمایی که میشناختم پنهان شدم،دیگه خسته شدم از بس دنبال خدا گشتم 

یه دوره عزت نفس دیدم ولی نیاز دارم مجدد ببینم، یعنی بگم اوکی مشکلات قضا قدر؟ اگر این قضا قدر که شما ...

بيين دوست عزيز يك مدت همه چيو رها كن … چون خيلي شلوغ كردي ذهن ات رو از اين ور برم افتادي ، شما دعا و پاكسازي هاتو انجام دادي حالا بزار ديگه دست خدا !  همو چي پيش اومده براي رشد شما بوده و چقدر عاليييي كه شما نصف راهو رفتي يعني رفتي اموزش ديدي و خواستي كه خوب بشي … فقط عمل نميكني بهش يعني چي يعني من هزاران كتاب طوطي وار بخورم اما از ته دل نباشم از نه دل انسان. اروم و نور نباشم چه فايده حتما حتما بعد يه دوره استراحت معنوي. روش هواپونوپونو به نيت پاكسازي انجام بديد … و يه خبر خوش كه ديگه امسال اخرين سال كارماتيك بوده يعني ديگه خبري از دوره تكرار اتفاق ها نيست … و اينكه اينو بپذيريد اگر همسرتون ناراحت تون كرده اينو ميخواسته بهتون ياد بده بيشتر عاشق خودتون باشيد 

🕊
 بيين دوست عزيز يك مدت همه چيو رها كن … چون خيلي شلوغ كردي ذهن ات رو از اين ور برم افتادي ، شما ...

نه اصلا مشکل همسرم نیست برعکس یه فرشته اس، ما درگیر مشکلات مادی شدیم هفت سال از زندگیمون گذشته تنها داراییمون یه ماشینه ،اضطراب آینده گرفتم می‌خوام برم سرکار ولی بچه کوچیک دارم و نمیشه ،همسرمم یه مهندس کازبلده اما خب حقوقش میشه اجاره و قسط وام و مسکن ملی ،ناراحتم که چرا وارد دهه سی زندگی شدم اما دریغ از یه خونه کوچیک،من مجردی دغدغه مالی نداشتم ولی الان واقعا بریدم چرا نباید یه پیشرفت ی شانس کوچیک در خونه مارو بزنه، امشب موهای سفید سر همسرم دیدم حالم دگرگون شد همیشه به زیباییش افتخار میکردم میترسم از این که جفتمون فرسوده بشیم زیر بار این زندگی 

بيين دوست عزيز يك مدت همه چيو رها كن … چون خيلي شلوغ كردي ذهن ات رو از اين ور برم افتادي ، شما ...

درسته من خیلی دریافتی های مغزمو باز گذاشتم و الان سزشارم و خالی ،میفهمم باید خودمو کنترل کنم تو زمان حال باشم تحت تاثیر ناخودآگاه نباشم و...اما با خودم میگم این مشکلات واقعیه بازی نیست توهم من نیست این لحظه هایی که میگذره حوونی من و همسرمه،اینده بچمه، چیکار کنم که از این وضعیت بیام بیرون 

نه اصلا مشکل همسرم نیست برعکس یه فرشته اس، ما درگیر مشکلات مادی شدیم هفت سال از زندگیمون گذشته تنها ...

خيلي عالي و براي همين كه همسر شما مرد خوبي انقدر شكر گزاري عميق داشته باشيد مطن باشيد خدايي كه شما رو به اينجا رسونده راهي ام داره براي شما …  و اينكه انقدر شما اگاه هستيد يعني خيلي خيلي جلوييد از ديگران اما شما پر تو خالي شديد …  يكم سخته اما تمرين كنيد كه هر خرج اي رو انجام ميدم واريزي  به شدت بالايي تو حساب ام دارم . سخته اما به زمان گذاشتن اش مي ارزه … ميدونم استرس مالي واقعا اذييت كننده است رو چاكرا ريشه  خودتون و همسرتون بايد كار بشه باهاشون تمرين كنيد و پاكسازي كنيد … چاكرا اول ماديات هستش هر چي ترس بيشتر داشته باشيد دو چاكرا  اول بسته ميشه … ترس بزاريد كناريد. شما با اين همه اگاهي تو فركانس پايين يعني ترس قرار داري … خودتون از دارو … پاك كنيد ميبينيد كم كم همه چي براتون باز ميشه همه در ها باز ميشه 

🕊

من يه چيزي بهتون بگن شما هر چي ثروت داشته باشيد سار خوب نداشته باشيد عيچ نمي ارزه …  يكم تو لحظه زندگي كنيد اينا درس داره براتون كه تو لحظه حال باشيد اينده هيچ كس جز خدا و خودمون با تصميماتون خبر نداره … من هميشه درگير اين بودم يه يار خوب و وفادار داشته باشم و انقدر ترس داشتم ك ازدواج امم همين شد يا ترس .. و هيچ موقع درگير مالي نداشتم چون خدا برام ميرسوند … و ديدم چرا من ديدم به عشق و عاشقي اين نيست مثل پول ك خدا ميرسونه … ميخوام بگم خدا ما رو با ترس هامون ميخواد رو ب رو كنه جهان هستي كارش درسته 

🕊
من يه چيزي بهتون بگن شما هر چي ثروت داشته باشيد سار خوب نداشته باشيد عيچ نمي ارزه …  يكم تو لحظ ...

دقیقا من تمام خواسته ام یه همسر عاشق پیشه خوب و مهربون بود،مرسی متوجه حرفاتون شدم ممنونم بابت محبت و لطفتون🤍🌿💕

چجوری باید پاکسازی کنم چاکراهمو؟ میتونید منبع یا کانالی بهم معرفی کنید ؟

من دوره خود شناسي و خدا شناسي و پاكسازي چاكرا رو … هميشه شركت كردم و خودمم رو خودم بدون هيچ كس اموزشي كار كردم چون خودم به خدا كه وصل شدم الهاماتم بهم ميشد كه چيكار كنم … 

من خلاصه بهتون  بگم يعني خلاصه تمام اموزش و الهامات و …  كه خودم داشتم و خودمم آموزش ميدم اما بهتون خلاصه ميگم 

مثلا اسلام خيلي خوب توضيح داده اما متاسفانه تحريف شده … 

يك :چاكرا اول مربوط به ترس و طمع و استرس مالي و زماني كه كمر درد داري مربوط به نگراني مالي و يا عدم امنيت عاطفي 

كه با موزيك هاي مراقبه مخصوص به خودش … خوردن ميوه هاي قرمز و تصور رنگ قرمز در مركز چاكرا اول ( بين مقعد و ناحيه تناسلي ) و نداشتن ترس شجاع بودن كمك ميكنه فقط 

چاكرا دوم : مربوط به عدم حس لياقت ( يعني شما فكر ميكني لياقت ثروت و … نداري )دلسوزي بيش از اندازه خودش باعث مسدود شدن اين چاكرا ميشه شرم و گناه هم مسدود ميكنه رنگ نارنجي تصور كني در ناحيه پايين ناف تون … و هر غذاي نارنجي رنگي كمك ميكنه و لباس هاي مربوط به هر رنگ چاكرا هم بپوشيد 

و موزيك مخصوص به خودش … 

و چاكرا خورشيدي : بايد از حسادت دوري كنيد ، عجله و با تنبلي ، رقابت ، بي ارادگي و بي انگيزه گي دوري كنيد …    و حالالاا چطوريييييي … چون موزيك مراقبه نداريد. روش هواپونوپونو متاسفم منو ببخش متشكر ام دوستت دارم روزي ١١٠ مرتبه به نيت پاكسازي چاكرا اول. و بعد چاكرا دوم و بعد چاكرا سوم و …. 

🕊
 من دوره خود شناسي و خدا شناسي و پاكسازي چاكرا رو … هميشه شركت كردم و خودمم رو خودم بدون هيچ ك ...

بعد عزيزم پيج  دكتر يونيورس و اپر ام سرچ كنيد خيلي خوبه ، اپر خيلي روان و ساده توضيح ميده 

🕊