2777
2789
عنوان

دیگه امشب مطمئن شدم دوقطبیم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 23 پست
علائمت چیا هستن؟

تا چن وقت پیش ک حالم خوب بود دوماه پیش .بعد کلی خوشحال شده بودم ک خوب شدم قبلش چون افسردگی داشتم .الانم باز افسردگی اومد سراغم و چن ماه ی بار ی طورم .نمیدونم چطور تست قطعی بدم مشخص شه

معنی کاربریمو میدونم .حضرت عباسی من نزاشتم این کاربری قبلا دست یک نفر دیگه بودک قصد تعلیق داشت و رفیقم بود  معنیشو نمیدونس ک گذاشتش (هوالش ابرومه بو) .منه بدبختم 6بار تعلیق شدم دیگه شماره نداشتم دیگه با کاربری این خدا زده اومدم . ب دلیل سوالات زیاد دیگه گذاشتم امضا.من وسواس فکری دارم زیاد ب تاپیکام توجه نکن بعضی وقتا عود میکنه چرت و پرت میگم .خب دیگه برو پی کارت .مرسی اه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب این که افسردگی میشه. منم همینطوریم نکنه دوقطبی باشم🙁

نمیدونم چیکار کنم از ایترس مردم نمیدونم چطور مطمئن شم دلرم یا ن شاید روانپزشکا بعضی وقتا اشتباه کنن

معنی کاربریمو میدونم .حضرت عباسی من نزاشتم این کاربری قبلا دست یک نفر دیگه بودک قصد تعلیق داشت و رفیقم بود  معنیشو نمیدونس ک گذاشتش (هوالش ابرومه بو) .منه بدبختم 6بار تعلیق شدم دیگه شماره نداشتم دیگه با کاربری این خدا زده اومدم . ب دلیل سوالات زیاد دیگه گذاشتم امضا.من وسواس فکری دارم زیاد ب تاپیکام توجه نکن بعضی وقتا عود میکنه چرت و پرت میگم .خب دیگه برو پی کارت .مرسی اه
نمیدونم چیکار کنم از ایترس مردم نمیدونم چطور مطمئن شم دلرم یا ن شاید روانپزشکا بعضی وقتا اشتباه کنن

آره موضوع حساسیه نباید پیش هر روانپزشکی بری. جایی برو که مطمئن باشه. ولی زیادم به اینکه دوقطبی هستی فکر نکن ، شاید افسردگی معمولی باشه که هر زمان ممکنه به دلایلی پیش بیاد حتی آب و هوا و مزاج بدن و خوراکی،‌کمبود ویتامین

آره موضوع حساسیه نباید پیش هر روانپزشکی بری. جایی برو که مطمئن باشه. ولی زیادم به اینکه دوقطبی هستی ...

نمیدونم الان باید چیکار کنم داغونم فقط استرس دارم نکنه اینده و زندگیم نابود شه😢

نه بیخودی خودتو ناراحت نکن به حرف یه روانپزشک هم توجه نکن شاید تشخیصش اشتباه باشه

الان دقیقا نمیدونم چیکار کنم ک مطمئن شم .بنظرتون باید چیکار کنم بالاخره باید بفهمم دیگه

الان دقیقا نمیدونم چیکار کنم ک مطمئن شم .بنظرتون باید چیکار کنم بالاخره باید بفهمم دیگه

سلام ۱۵ ساله دو قطبی دارم 

ازدواجم کردم 

بچه هم دارم 

دو قطبی دو نوع هست 

تایید ۳ تا روان پزشک رو باید بکیری تا نطمئن شی دو قطبی هستی 

خودت ناراحت نکن با دارو کنترل میشه 

بیماری به بچتم احتمال انتقال داره یا دوقطبی میشه یا بیش فعال  

هر سوالی داشتی بپرس راهنماییت میکنم 

من خودم خیییلی از دست خودم ازار میبینم ولی سعی میکنم دور و اطرافم عادی طور باشه و زندگی از نظم خودش خارج نشه 

یه وقتایی خونه برررق میزنه  به وقتایی خونه داغووون  یه وقتایی فقط گریه میکنم  یه وقتایی دوست دارم فقط برم بیرون   میل جنسی شدییید من ازار میده که کنترلش کردن کار حضرت فیله یه وقتاییی صفر   این مشکلاتمه  که خدا رو شکر همسر خوبی خدا بهم داد  وگرنه شاید کار منم به طلاق میکشید برا همین  میگن دو قطبی ها ازدواج نکنن بهتره 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
ی 4ماهه دوتا علائم رو داشتم مطمئنن بدم روانپزشکم همینو میگه از بس گریه کردم دیگه جونم در اومد .جوونی ...

۲ تا علائم کمه،باید حداقل ۶ ماه چند علائم با هم داشته باشی تازه اونم بری روانشناس تایید بکنه،الکی برای خودت بیماری نتراش

ولی من به شدت ادم وقتی ناراحتم به روت نمیارم اما از چشمم می افتی هستم🦦