2777
2789
عنوان

دیگه امشب مطمئن شدم دوقطبیم 💔

284 بازدید | 23 پست

زندگی و جوونیم ب فنا رفت همه چی تمام شد عمرم تموووم 💔.

قبلا فکر میکردم چن تا علائمشو ندارم ولی الان ک میبینم چن تا علائمشو تجربه کردم دیگه مطمئن شدم .ولی این حق من نیست💔

معنی کاربریمو میدونم .حضرت عباسی من نزاشتم این کاربری قبلا دست یک نفر دیگه بودک قصد تعلیق داشت و رفیقم بود  معنیشو نمیدونس ک گذاشتش (هوالش ابرومه بو) .منه بدبختم 6بار تعلیق شدم دیگه شماره نداشتم دیگه با کاربری این خدا زده اومدم . ب دلیل سوالات زیاد دیگه گذاشتم امضا.من وسواس فکری دارم زیاد ب تاپیکام توجه نکن بعضی وقتا عود میکنه چرت و پرت میگم .خب دیگه برو پی کارت .مرسی اه

😂🤣🤦🏻‍♀️اسم کاربریت 

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد گفتمش ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟! تحصیلات شغل و پولت هیچوقت یه روز صبح بیدار نمیشه تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه و بره به آرزوهات بچسب و تلاش کن برای رسیدن به رویاهات باور کن جنس مخالف جایی نمیره بقول ی بنده خدایی خودتو به اهدافت گره بزن👌🏻ک..ری ترین و تاکسیک ترین آدمایی که میشناسم لایکشون زیر همه پستای روانشناسی هست یادت نره که شخصیت آدم‌ها با چیزایی که از خودشون تعریف می‌کنن خیلی متفاوته همونطورکه برچسب روی شیشه‌ی مربا شبیه خود مربا نیست! شیر تو عاقبت کسیکه یروزی بهت حس ناکافی بودن داده که الان اعتماد به نفست پایین باشه ولی باور کن یه روزی آدم درستش اینقدر بهتون اعتماد به نفس میده که باورت نمیشه و میگی با منی؟ تنهایی بزرگت می‌کنه یادت نره هیچکس دوست تو نیست حتی پدر و مادرت خب؟! توی تاپیک های مهاجرت ، روانشناسی و کتاب تگم کنید لطفاً🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تست دادید؟

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

چ مدته

ی 4ماهه دوتا علائم رو داشتم مطمئنن بدم روانپزشکم همینو میگه از بس گریه کردم دیگه جونم در اومد .جوونیم تموم شد💔

معنی کاربریمو میدونم .حضرت عباسی من نزاشتم این کاربری قبلا دست یک نفر دیگه بودک قصد تعلیق داشت و رفیقم بود  معنیشو نمیدونس ک گذاشتش (هوالش ابرومه بو) .منه بدبختم 6بار تعلیق شدم دیگه شماره نداشتم دیگه با کاربری این خدا زده اومدم . ب دلیل سوالات زیاد دیگه گذاشتم امضا.من وسواس فکری دارم زیاد ب تاپیکام توجه نکن بعضی وقتا عود میکنه چرت و پرت میگم .خب دیگه برو پی کارت .مرسی اه
منم دوقطبی هستم

چن سالته ؟

نمیشه تا هیچ وفت ازدواج کرد دیگه؟