پزشک بچه ام به شدت با شیر خشک مخالفه همش اذیت میکنه خیلی سوال دارم در مورد شیر خشک اما فقط دعوا میکنه همش میگه داری سم وارد بدن بچه میکنی هر چی میگم شیرم کمه باز حرف خودشو میزنه،بهش شیر خشک آپتامیل میدم الان پشیمونم که چرا نان ندادم اما میترسم شیر خشکش رو عوض کنم،شما موقعی که شیر خشک درست میکنید تا چن ساعت میشه ازش استفاده کرد؟اکه بمونه و سرد بشه مثلا یک ساعت بمونه تو اتاق و سرد باشه بچه دل درد نمیگیره؟
میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
پزشکت رو عوض کن گلم پزشکت با این نظریه مضخرفش داره سلامتی تو رو و حتی بچه ات رو به خطر می اندازه
یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍
شیرخشک پروتئین پرس شده س , هیچ فایده برای ایمنی کودک نداره ، شیرتو زیاد کن ، فکر کردی نان با اپتامیل فرقی داره؟ از اسمش خوشت اومده؟ نان باعث میشه بچه شیر مادر نخوره فقط بیلاک و اپتامیل خوبه.... فقط یک ساعت میشه نگه داشت ضمنا خود سرد بودن محیط و سرد بودن شیرخشک باعث دلدرد بچه میشه شیر مادر مثل خون گرمه
اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی
پزشک تون رو عوض کنید. حتی میتونین گزارش بدین به نظام پزشکی. پزشک حق نداره حرف غیرعلمی و مخرب بزنه
سر بچه اولم انواع شیرخشک بردم گفتم کدومو بدم گفت بندازسون دور منم اینقدر وسواسی بودم که فقط شیر خودمو میدادم حتی یه دندانپزشک یا یه بازار نمیتونستم برم هیچکی هم تحویلش نمیگرفت که گریه میکنه ولی میخوام این یکی رو در کنار شیر خودم شیر خشک هم بدم ولی منو خیلی استرسی کرده میگه مدفوعشو اسیدی کردی فلان کردی بخدا گیجم کرده دوست دارم شیر خشکو ادامه بدم از کجا بدونم بهش میسازه یا نمیسازه
میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭