2777
2789

پزشک بچه ام به شدت با شیر خشک مخالفه همش اذیت می‌کنه خیلی سوال دارم در مورد شیر خشک اما فقط دعوا می‌کنه همش میگه داری سم وارد بدن بچه میکنی هر چی میگم شیرم کمه باز حرف خودشو میزنه،بهش شیر خشک آپتامیل میدم الان پشیمونم که چرا نان ندادم اما میترسم شیر خشکش رو عوض کنم،شما موقعی که شیر خشک درست میکنید تا چن ساعت میشه ازش استفاده کرد؟اکه بمونه و سرد بشه مثلا یک ساعت بمونه تو اتاق و سرد باشه بچه دل درد نمیگیره؟

میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شیرم کمه به پسرم شیر خشک میدم 

به اندازه درست میکنم ک همشو بخوره 

اگه هم بمونه بقیشو میریزم دیگه بهش نمیدم

و شیر تازه درست میکنم واسش

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

اتفاقا اپتاميل بهتر از نانه 

نان افراطي فقط چاق ميكنه 

من بچم شير خشكيه 

از همون اول تصميممون بر اين بود 

كليم تحقيق كردم 

اپتاميل تا ٨-٩ماهگي دادم بعدم سوپر اميل ميدادم 

اين دفعه هم همينه 

شير خودمو نميدم 

نبايد بيشتر يكساعت بشه كه بدي 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

پزشکت رو عوض کن گلم پزشکت با این نظریه مضخرفش داره سلامتی تو رو و حتی بچه ات رو به خطر می اندازه

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍

شیرخشک پروتئین پرس شده س , هیچ فایده برای ایمنی کودک نداره ، شیرتو زیاد کن ، فکر کردی نان با اپتامیل فرقی داره؟ از اسمش خوشت اومده؟ نان باعث میشه بچه شیر مادر نخوره فقط بیلاک و اپتامیل خوبه.... فقط یک ساعت میشه نگه داشت ضمنا خود سرد بودن محیط و سرد بودن شیرخشک باعث دل‌درد بچه میشه شیر مادر مثل خون گرمه

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
پزشک تون رو عوض کنید. حتی میتونین گزارش بدین به نظام پزشکی. پزشک حق نداره حرف غیرعلمی و مخرب بزنه

سر بچه اولم انواع شیرخشک بردم گفتم کدومو بدم گفت بندازسون دور منم اینقدر وسواسی بودم که فقط شیر خودمو میدادم حتی یه دندانپزشک یا یه بازار نمی‌تونستم برم هیچکی هم تحویلش نمی‌گرفت که گریه می‌کنه ولی میخوام این یکی رو در کنار شیر خودم شیر خشک هم بدم ولی منو خیلی استرسی کرده میگه مدفوعشو اسیدی کردی فلان کردی بخدا گیجم کرده دوست دارم شیر خشکو ادامه بدم از کجا بدونم بهش میسازه یا نمیسازه 

چه پزشک بیخودی :حتما دکترت عوض کن حرفاش همش انرژی منفی داره واسه بچتم خوب نیست سم دیگه چیه !!!!

شیر خشک نان معمولا یبوست میاره آپتامیل چربه وخوبه تپل هم میکنه :بازم بستگی به سیستم ایمنی بچتون داره

نگران فردا نباش ،چون خدا زودتر ازتو انجاست ❤❣❤
یه ساعت بمونه دیگه فاسد میشه باید جدیدش رو درست کنی شیر خشک اپتامیل  خیلی بهتر از نان هست

همسایمون به بچه اش نان میده می‌گفت نان بچه رو تپلی می‌کنه ماشاالله بچه اش هم تپلی شده

سر بچه اولم انواع شیرخشک بردم گفتم کدومو بدم گفت بندازسون دور منم اینقدر وسواسی بودم که فقط شیر خودم ...

باید امتحان کنی ببین چه شیرخشکی میسازه به بچه ت. دکتر بچه رو هم حتمااااا عوض کن ایشون بی سوادن