2777
2789
عنوان

خانومای که به بچه هاتون شیر خشک میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 35 پست
منم شیرم کمه به پسرم شیر خشک میدم  به اندازه درست میکنم ک همشو بخوره  اگه هم بمونه بقیشو ...

شما چه شیر خشکی میدین؟بچه من تازه یک ماهش شده ،بچخ شما روزی چند بار دفع دارن

میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭
پزشکت رو عوض کن گلم پزشکت با این نظریه مضخرفش داره سلامتی تو رو و حتی بچه ات رو به خطر می اندازه

سلامتی منو که سالها پیش داغون کرد از بس استرسیم کرد متاسفانه به این دلیل عوضش نکردم که تو خیلی از مسائل دیگه باتجربه اس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسایمون به بچه اش نان میده می‌گفت نان بچه رو تپلی می‌کنه ماشاالله بچه اش هم تپلی شده

نان باعث یبوست میشه

من کالری و ویتامین ها و مواد معدنی همه ی شیر خشک ها رو با هم مقایسه کردم و درباره اش از دکتر دخترم سوال کردم

اپتامیل در حال حاظر از بقیه اش بهتره

اما شیر مادر از شیر خشک خیلی خیلی بهتره 

خودت رو تقویت کن که شیرت زیاد شه 

همسایمون به بچه اش نان میده می‌گفت نان بچه رو تپلی می‌کنه ماشاالله بچه اش هم تپلی شده

اره نان بهترینه تو فامیل ما هرکی بچش شیرخشکیه نان میده بچه تپل و ناز میشه رشد قدشم خیلی خوبه

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

سلامتی منو که سالها پیش داغون کرد از بس استرسیم کرد متاسفانه به این دلیل عوضش نکردم که تو خیلی از مس ...

خب واسه مسائلی که بلد نیست برو پیش یه پزشک دیگه

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍
قطره شیر افزا بگیر تو آب بریز بخور شیر گرم کن بخور تا شیرت زیاد شه شیرخشک وقتی درست کردی باید نهایت ...

شما هم که به بچه اتون شیرخشک که می‌دین بعد از خوردنش دفع داره؟

شما چه شیر خشکی میدین؟بچه من تازه یک ماهش شده ،بچخ شما روزی چند بار دفع دارن

شیرخشک بیومیل میدم دکتر این شیرخشکو نوشت ک خریدم

من بچم ۵ ماهشه و روزی ۴ بار فک میکنم دفع داشته باشه

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

شیرخشک پروتئین پرس شده س , هیچ فایده برای ایمنی کودک نداره ، شیرتو زیاد کن ، فکر کردی نان با اپتامیل ...

آخه آقای داروخونه ای به یه خانومه ای داشت توضیح میداد اول از همه نان بهتره بعد بیباک بعد آپتامیل برا همین گفتم کاش بشه عوضش کنم 

خوب نیس ببین بدن هر بچه ی جوره من دوتا بچه ی شیری دارم یکیش یکسالشه یکیش دوماهشه به پسرم فقط ببل ...

از کجا میدانین که این شیر خشک برا بچتون بهتره من اطلاعاتی در مورد شیر خشک کمه

آپتامیل برای دختر من سنگین بود. احساس کردم حساسیتم داره °جونیور دادم دیگه. به یه بچه میسازه به یکی نه. یکی نفخ میکنه و یبوست میگیره.یکی اسهال میگیره. 

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
از کجا میدانین که این شیر خشک برا بچتون بهتره من اطلاعاتی در مورد شیر خشک کمه

ببین من دختر خواهر شوهرم پزشک کودکانه

میگه اگ شیرخشک به بچه دادین شکمش خوب کار کرد بالا نیاورد( البته عاروق شو گرفته باشین) سکسکه کرد ینی شیرخشک بهش میفتع

اگر دیدین شکمش کار نمیکنه یا جیغ میزنع بدونین بهش نمیفته

ببین من دختر خواهر شوهرم پزشک کودکانه میگه اگ شیرخشک به بچه دادین شکمش خوب کار کرد بالا نیاورد( الب ...

چه خوب توضیح دادین ممنونم التماس دکتر میکردم چطور بدونم بهش ساخته یا نساخته و آخرش هم بهم نگفت،عزیزم بچه من ریفلاکس داره چه شیر خودمو بخوره چه شیر خشک بعد از  عاروق یا قبل از عاروق گرفتن در هر صورت بالا میارن نمی‌دونم نظرتون در این مورد چیه؟بعد اینکه چطوری شیر رو درست کنم چطور است کنم این آب ولرم هست و زیادی برا بچه سرد یا گرم نیست

خواهش میکنم خانومی 

بچه ی منم رفلاکس داره شیرشو ک دادی عاروق شو ک زد چند دقیقه تو بغلت به حالت ایستاده بگیر تا هوا از معدش خارج بشه و بالا نیاره

شیرخشک ک میخای درست کنی براش 

آب جوش تو فلاسک آماده داشته باش

آبش نه خیلی داغ باشع(خیلی داغ باشه باعث اسحالی یا دل دردش میشه)

نه سرد باشه (ک بالا بیاره)

مثل شیر مادر ولرم باشه هر چند سی سی ک میخوره آب بریز بعد هم پیمانه کن شیرخشک شو روش نوشته چطوری درست کنی

بعد بده بخوره

خواهش میکنم خانومی  بچه ی منم رفلاکس داره شیرشو ک دادی عاروق شو ک زد چند دقیقه تو بغلت به حالت ...

ممنون عزیزم یه سوال دیگه  رو شیر خشکش نوشته از بدو تولد تا یک ماهگی الان یک ماهش شده یعنی دیگه برا دو ماهگی و...جدا داره؟واینکه شما از چه شیشه شیری استفاده میکنید ببخشید من اینقدر سوال میپرسم خستتون کردم