یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
بشین حداقل دوازدهمو بخون و تک درس ها ، ۱۵ درصد از ۵۰ کنکور میگیری ، امتحان ها هم اگه خوب بخونی ۴۵ درصد از ۵۰ میگیری ، به این فکر کن که اگه از الان شروع کنی ۶۰ درصد احتمال داره که قبول شی
تازه تو صفره صفر هم نیستی بالاخره یک چیزایی از پارسال و امسال یادته تلاشتو کن اگه حوصله خوندن نداری با گوشی از سایت گاما تست بزن تفریحی تا حس درس خوندنت بیاد تست هایی هم که نمیتونی جواب بدی از تو کتاب جوابشو پیدا کن هم تست زدی هم یه چیزی یاد گرفتی
اپلیکیشن هم درس هم مسابقه تستی آنلاین داره با یکی رقیب میشی و باهم شروع میکنید به زدن تست های مثل هم بعد هر کسی بیشتر جواب بده سطح بازیش میره بالاتر و احتمال جایزخ گرفتنش بیشتره ، از درس های خودمونم هست بلدیم ، من هر وقت حوصلم نمیاد درس بخونم میرم اونجا