2777
2789
عنوان

این وسایل برقی واسه جهیزیه خوبن؟

260 بازدید | 23 پست

سرخ کن پاناسونیک

مخلوط کن اسیاب فلر

ابمیوه گیر فلر

گوشکوب مایر

خورد کن مایر

اتو فیلیپس

دیگ دو قلو همیلتون

چایی ساز مایر

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

فرتو کار داتیس

پلوپز هاردستون یا فیلیپس

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرتو کار داتیس پلوپز هاردستون یا فیلیپس

پلو پز اصلا به درد نمیخوره 

یه چرخ گوشت چای ساز آبمیو گیری که خرد کن هم داره و یک دو سه یا این غذا ساز ها که خیلی مدند کاسه شیشه ای یا کاسه فلزی اند فقط به درد میخوره سرخ کنم خواستی بدون روغن بخر 

چای ساز اگه پلاستیکی باشه ، اون آبش بوی پلاستیک میگیره 

اگه هنوز گوشکوب برقی و سرخ کن رو نگرفتی، نگیر چون گوشکوب برقی زیاد به کار نمیاد و سرخ کن با روغنش که ضرره، بی روغنش هم باز ضرره چون تو دمای بالا اون تفلون یا چدن داخلش فلزات سنگین رو آزاد می‌کنن و رو مواد غذایی میشینه

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

چای ساز اگه پلاستیکی باشه ، اون آبش بوی پلاستیک میگیره  اگه هنوز گوشکوب برقی و سرخ کن رو نگ ...

من گوشکوب برقی به کارم میاد برای حبوبات ابگوشت یا مثلا دیشب شله زرد هام برنجش له نشده بود با گوشکوب له کردم

چای ساز اگه پلاستیکی باشه ، اون آبش بوی پلاستیک میگیره  اگه هنوز گوشکوب برقی و سرخ کن رو نگ ...

منم میخواستم سرخکن بگیرم پس خوب شد گفتی

میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
من گوشکوب برقی به کارم میاد برای حبوبات ابگوشت یا مثلا دیشب شله زرد هام برنجش له نشده بود با گوشکوب ...

مال من ۵ سال بدون استفاده موند تا پسرم به دنیا اومد به کارم اومد😂😂😂براش سوپ میکس میکنم

میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
من گوشکوب برقی به کارم میاد برای حبوبات ابگوشت یا مثلا دیشب شله زرد هام برنجش له نشده بود با گوشکوب ...

مگه ابگوشتو با گوشت کوب نباید کوبید که کشدار بشه؟ چون با برقی له میشه ، نه کشدار 

ما داریم ولی بابام برای حلیم استفاده می‌کنه که اگه نبود هم میشد با گوشکوب معمولی استفاده کرد 

بعد مگه برای شله زرد نباید بذارید خودش شکفته بشه؟ 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

منم میخواستم سرخکن بگیرم پس خوب شد گفتی

من توی مقالات خوندم ، خیلیا نمیدونن این قضیه رو وگرنه ما هم می‌خواستیم بگیریم بدون روغنشو 

شما هم اگه خیلی ضروریه براتون، اونایی رو بگیرید که داخلش استیله. گرون هست خیلی ولی دیگه خطر سرطان رو ندارن🥲