2777
2789

میدونم احمقانه س دلم نمیخاد ب خودکشی میرسیدم ولی روز ب روز دارم بدتر میشم. ی پسر اومد تو زندگیم بعد دوماه گذاشت رفت و باهام رابطه داشته (کامل نه) بعد اون رفت و من همش میگم کمبود از من بوده رفته افسردگی شدید دارم الانم اون رل زده خوشحال رابطش خوب اصلا نمیتونم ب زندگی برگردم همش میگم اگه خوشگل بودم نمیرف دیوونه شدم. دیگه تحمل ندارم

احمق تر از تو فقط خودتی:/اینو صبحم بت گفتم. 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون پسره  هول بوده تو رو برا رابطه خواست ک نیارش برطرف شد رف سراغ یکی دیگه

تو چرا سادگی کردیو قبول کردی !

پس دلیلی برا خودکشی نداره

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
صبح نبود یساعت پیش بود خو حالم خوب نیس چ کنم 

پس تو نبودی یکی دیگه بود

ببین رک و راست بت بگم هیچکس واست دل نمیسوزونه‌! 

اصن دست به هرکاری ام بزنی اون پسر به پشمشم نیست! 

یادت باشه تنها کسی که نابود میشه تویی!! 

تویی که با ارزوهات خاک میشی!! وگرنه هممون میدونیم خاک سرده! اولش اه و نالست! بعدش جوری نیستی که انگار هیچوقت نبودی. 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
اون پسره  هول بوده تو رو برا رابطه خواست ک نیارش برطرف شد رف سراغ یکی دیگه تو چرا سادگی کردیو ...

گف رابطه باشه رابطمون بهتر میشه فلان نمیدونم یجور حرف زد باور کردم الان نمیدونم دلیلش این بوده یا خودم خوب نبودم هرچی هم پرسیدم میگه اخلاقمون بهم نمیخوره فلان بهونه الکی دارم خل میشم رسما

اینکه زود گذاشت۶ رفته سخته برام انگار من بدرد نخور بودم ک رف

خیر. چرا فکر نمیکنی لقمه گنده تر از دهنش بودی؟

تا حالا لقمه خیلی بزرگ خوردی ببینی چجوری توی گلوت گیر میکنه و تنها کاری که ازت بر میاد اینه که برش گردونی بیرون.