2777
2789

دستام داره میلرزه توی گوشیش دیدم عکس خودش با دوستش گرفته ک درحال کشیدن هستن توروخدا بگید چیکار کنم کل وجودم داره میلرزه

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاهش میکنم کمکم کنید ک چیکار کنم چطور مطرح کنم اصلا بگم اگر بدونع رفتم سروقت گوشیش خیلی بدمیشه

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

بهش نگو برو ترک اعتیاد بهمشاور اونجا بگو

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
خون به پا میکنم 

چطور بهش بگم ک متوجه شدم نمیخام بدونع گوشیشو چک کردم

طلاق  قطعا 

اعتیاد و خیانت تنها چیزایی هستن ک محاله فرصت دوباره بدم 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
چطور بهش بگم ک متوجه شدم نمیخام بدونع گوشیشو چک کردم

فکر نکنم راه دیگه ای جز اون باشه، نمیتونی بگی تعقیبات کردم و فلان جا دیدمت، من بودم رک و پوست کنده میگفتم البته نمیدونم همسرت چه جور آدمیه چون همسر من کلا آدم آرومیه من راحت ترم باهاش 

جان و جهان من تویی   
اگه مصرف کننده شده باشه باید گاها متوجه بوی تریاک بشی 

ن هیچ وقت متوجه نشدم امشب فقط عکس دیدم ک مشخص بود کشیده چشماش مشخص بود عکس بساطشون بود