2777
2789
عنوان

خرید خرگوش

213 بازدید | 18 پست

سلام دوستان، من دخترم چندوقتیه گیر داده خرگوش میخواد، بعد اطرافیان میگن خرگوش بدیمنه و بدبیاری میاره از طرفی میگن خرگوش خیلی مراقبت ویژه میخواد خیلی نگهداریش نسبت به بقیه حیوان های خانگی سخته و یه روز درمیون باید ببری دامپزشکی. خوشحال میشم راهنمایی کنید بخرم براش یا نه.

من یکی خریدم به غلط کردن افتادم 

جا واسه نگه داریش داری ؟ 

همه جارو به گه میکشه

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه روز در میون چرا باید ببری دامپزشکی؟

من خریدم نتونستم نگه دارم فروختم

کثیف کاری زیاد داره عین آدم بزرگ دسشویی میکنه بوی افتضاحی هم میده

براش عروس هلندی بگیر

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

مراقبت ویژه وهر دوروز ..که نمیخواد .

جای نگهداری خارج از خونه میخواد حیاطی باغی.. ..

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

با پت دیگه ای مثل سگ مشکلی اگه نداری اونو بگیر 

اخه خرگوش دردسر خیلی داره بعدم زود میمیره بچتون ناراحت میشه چون حس وابستگی میگیره ، بعد خرگوش پریو.د هم میشه اونم مشکله و تازه کاغذ دیواری و... رو میکَنه و دستشویی میکنه مثل بقیه حیونا بلد نیست تو جای مخصوص دستشویی بره

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱

من اعتقاد به این چیزها ندارم من قبلا خرگوش نر ماده داشتم هر ماه هم بچه بدنیا می آورد هیچ مشکلی نداشت دامپزشکیم هیچ وقت نبردمشون سالم سالم بودن ادارشو یه گوشه پیدا می‌کنه دستشویی می‌کنه وای مدفوعشو نه من تو تراس نگهشون میداشتم واقعا آرامش بخش بودن 

یه روز در میون چرا باید ببری دامپزشکی؟ من خریدم نتونستم نگه دارم فروختم کثیف کاری زیاد داره عین آد ...

اخه از بین همه حیوون ها فقط خرگوش دوس داره نه سگ نه گربه نه هیچی