سلام توروخدا جواب بدیدمن شش ماه تا بهمن دوفامدمصرف کردم سونودادم حین مصرف دوفامدفولیکولام ۷و۸بودن دکترم گفت به سونواکتفانمیشه کرد ازمایش دادم یکم پرولاکتینم که طبیعیش ۲۹بود برامن ۳۱ بود دکترم گفت نگران کننده نیست مشکل دیگه نداشتم طبق گفته دکترم تنبلی نداشتم طبق ازمایش رفتم پیش دکتردیگه برام کابرگولین ۵.۰چهارعدد هفته ای یک دونه کوالی فول شبی یک عددسلنیوم پلاس روزی یکی و لتروزول سوم چهارم پنجم پریودی مصرف کردم حالا امروز هشت روزه که پریودم تاخیر افتاده دیروز بی بی چک زدم منفی شد ایا باردارم یا بخاطرداروهاست که پریود نمیشم توروخداکمکم کنید همه علائم بارداری هم دارم دسترسی به دکترمم ندارم مسافرته
یعنی امکان نیست باردار باشم؟ شوهرم نمیره دکتر بخدا دیوونه شدم اکقدر بقیه طعنه میدن بهم زندگیمو از هم ...
ببین منم شوهرم نمیرفت بعد نه ماه تازه رفت ازمایش دیدم ای داد که من این همه دارو خوردم ازمایشش افتضاح تحرکaصفره شش ماه دارو میخوره اما همچنان تحرکش صفره دکتر گفتivf حالا ماه بعد میخوایم بریم
ای بخدا فقط گریه میکنم😭😭😭 روز موعدم دل درد داشتم ولی الان انگار پریود شدم و بعد پریودیمه هییییچ ع ...
خلاصه خواهر اشتباه منو نکن تا شوهرت ازمایش نرفته اصلا دیگه تحریک تخمدان نخور چون چه فایده بدنت خراب میشه روحتم خراب میشه که هی بی بی چک منفی من دیگه از بی بی چک حالم بهم میخوره
[QUOTE=333776951]هی میگه من مشکل ندارم نمیره بعد خانوادش منو میگن نازاست و بچش نمیشه زندگیمو خراب کردن[/QUOTEدکتر من ی جایی گفت تا ازمایش همسرت نباشه دارو نمیدم برو به شوهرت بگو دکتر گفته تا ازمایش نباشه گفته دارو نمیدم اگه نداد تو هم نرو دکتر چون اگه مشکل از تو بود با دارو جواب میگرفتی