2777
2789
عنوان

بی بی چک وتنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 46 پست
حالا ک تنبلیم نداری برو پیش یه دکتر خوب ک دلیلش و بدونی  استرس نباید داشته باشی

خیر سرم اولین دکترم تهران بود هی اون بیچارم کرد الان ایلام دکتر میرم

بدای بچه دار شدنم‌صلوات بفرستید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم دیگه صبر کن بخاطره دوقامد ممکنه دیرتر پریود شی شما فق خودت تنبلی داری شوهرتون مشکلی نداره؟ میدو ...

ای بخدا فقط گریه میکنم😭😭😭 روز موعدم دل درد داشتم ولی الان انگار پریود شدم و بعد پریودیمه هییییچ علایمی ندارم

یعنی امکان نیست باردار باشم؟ شوهرم نمیره دکتر بخدا دیوونه شدم اکقدر بقیه طعنه میدن بهم زندگیمو از هم ...

ببین منم شوهرم نمیرفت بعد نه ماه تازه رفت ازمایش دیدم ای داد که من این همه دارو خوردم ازمایشش افتضاح تحرکaصفره شش ماه دارو میخوره اما همچنان تحرکش صفره دکتر گفتivf حالا ماه بعد میخوایم بریم 

چند وقته ازدواج کردی و تحت درمانی؟

سه سال یکساله اقدامم بخدا نمیدونم چرا اینجوری شده😭😭😭 به این ماه خیلی امید داشتم بی بی چکمو دیدی قلب؟

ای بخدا فقط گریه میکنم😭😭😭 روز موعدم دل درد داشتم ولی الان انگار پریود شدم و بعد پریودیمه هییییچ ع ...

خلاصه خواهر اشتباه منو نکن تا شوهرت ازمایش نرفته اصلا دیگه تحریک تخمدان نخور چون چه فایده بدنت خراب میشه روحتم خراب میشه که هی بی بی چک منفی من دیگه از بی بی چک حالم بهم میخوره 

ببین منم شوهرم نمیرفت بعد نه ماه تازه رفت ازمایش دیدم ای داد که من این همه دارو خوردم ازمایشش افتضاح ...

هی میگه من مشکل ندارم نمیره بعد خانوادش منو میگن نازاست و بچش نمیشه  زندگیمو خراب کردن

سه سال یکساله اقدامم بخدا نمیدونم چرا اینجوری شده😭😭😭 به این ماه خیلی امید داشتم بی بی چکمو ...

اره عزیزم دیدم واسه هشت روز بنظرم بیبی چک زوده جواب نمیده چند روز دیگه باید بگذره

خلاصه خواهر اشتباه منو نکن تا شوهرت ازمایش نرفته اصلا دیگه تحریک تخمدان نخور چون چه فایده بدنت خراب ...

میگم بریم دکتر شکم خودشو پاره میکنه این دکتر جدیدم گفت دو ماه مصرف کن اگه نشد شوهرت ازمایش باید بده به زور میزاره برن دکتر 😭😭😭😭بی بی چکمو دیدی؟

[QUOTE=333776951]هی میگه من مشکل ندارم نمیره بعد خانوادش منو میگن نازاست و بچش نمیشه  زندگیمو خراب کردن[/QUOTEدکتر من ی جایی گفت تا ازمایش همسرت نباشه دارو نمیدم برو به شوهرت بگو دکتر گفته تا ازمایش نباشه گفته دارو نمیدم اگه نداد تو هم نرو دکتر چون اگه مشکل از تو بود با دارو جواب میگرفتی 

امشب حتماااا برات دعا میکنم واقعا انتظار خیلی سخته 

دردت بجونم بخدا منم برات دعا میکنم 😭😭😭 با قلب شکستم دعا کن معجزه شده باشه باردار باشم