2777
2789
عنوان

بی بی چک وتنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 46 پست
[QUOTE=333776951]هی میگه من مشکل ندارم نمیره بعد خانوادش منو میگن نازاست و بچش نمیشه  زندگیمو خ ...

بهش گفتم گفت ولش کن نمیام حوصله ندارم 😭😭😭😭

بدای بچه دار شدنم‌صلوات بفرستید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=333776951]هی میگه من مشکل ندارم نمیره بعد خانوادش منو میگن نازاست و بچش نمیشه  زندگیمو خ ...

عوضیا میگن مشکل توعه انگار احد بوقه😭😭

بهش گفتم گفت ولش کن نمیام حوصله ندارم 😭😭😭😭

میدونم بخدا منم شوهر اخر دیگه دید اینجوریه رفت و وقتی نتیجه ازمایش اومد خودش اینقد جا خورد که خدا میدونه ی جایی ول کن من ول کردم گفتم دیگه دکتر گفته اول جواب ازمایش بگو رفتم دکتر گفته شرایط خودت اوکی هست وقتی اینجوری بگی مجبور میشه بره 

البته ناگفته نماند بیبی چک هم زیاد خطا میزنه شاید مشکل داشته باشه یکی دیگه بگیر برای اطمینان

منفیه😭😭؟؟ نمیدونم بخدا

میدونم بخدا منم شوهر اخر دیگه دید اینجوریه رفت و وقتی نتیجه ازمایش اومد خودش اینقد جا خورد که خدا می ...

خدا کنه درست باشه این ماه باردارم میدونم طلاقم میده ولی دکتر نمیاد😭😭

خدا کنه درست باشه این ماه باردارم میدونم طلاقم میده ولی دکتر نمیاد😭😭

گلم برات صلوات فرستادم باردار نشدی🥺؟چند سالته چند ساله که ازدواج کردی

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
 گلم برات صلوات فرستادم باردار نشدی🥺؟چند سالته چند ساله که ازدواج کردی

مرسی گلی نه والا دیگه شده۲۶ سالم سه ساله تو اقدامم باردار نمیشم بخدادیگه خسته شدم

مرسی گلی نه والا دیگه شده۲۶ سالم سه ساله تو اقدامم باردار نمیشم بخدادیگه خسته شدم

خواهر نگران نباش زندایی من تا ۳۶ باردار نشد هرچی دکتر رفت اگر دکتر نرفتی حتما دکتر برو کدوم شهری اگر میتونی بیا تهران و اینکه زنداییم هر کار کرد باردار نشد به صورت معجزه ای رفت کربلا اومد و بعد چند ماه حامله شد کل فامیل خوشحال بود۲۶ که خوبه

شما به من گفتی حس ششمت خوبه و بنظرم خوب بود گفتی کراشم دوسم داره ولی نمیادخودت باید بری جلو کل دخترایه کلاس حتی اونی که باهاش حال نمیکنه رو ریکوئس داد جز من 😔حالا من چجوری برم جلو بهش نخ بدم خوبه؟ ریکوئس نمیده؟ 

من میخوام تغییر رشته بدم تهش میدم یا نه و اینکه کراشم انتقالی میگیره از دانشگاه ؟