2777
2789
عنوان

دوستان بی بی چکمو ی لحظه ببینین🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1741 بازدید | 134 پست
انشالله🥲🥲🩷🩷حس میکنم هرچند تا هم بیارم دیگه اون ادم قبل نمیشم و از ته دلم شاید مثل دخترم دوسشون ن ...

😔میدونم فکرت ناخودآگاه میره سمت دخترت.انشالله ک زمان درستش میکنه.سخت هست ولی میتونی.انشاالله 

انشالله🥲🥲🩷🩷حس میکنم هرچند تا هم بیارم دیگه اون ادم قبل نمیشم و از ته دلم شاید مثل دخترم دوسشون ن ...

قندو نباتت اومد عکسشو اول واسه من بفرست ببینمش😍مامان پر انرژی باشا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نزن این حرفو.گذشته ها مال گذشته اش رفته و هیچ کاری از دستت برنمیاد فقط باعث عذاب خودت میشی رنجی ک می ...

مرسی که با حرفات ارومم میکنی انشالله همینطور باشه ک میگی .. ایشالا بتونم توانم برسه

🖤دخترم🖤

چشم عزیزم دعا کن حاملگیم بی خطر سپری شه و بغلش بگیرم بلکه دلم اروم بگیره😔

🖤دخترم🖤
چشم عزیزم دعا کن حاملگیم بی خطر سپری شه و بغلش بگیرم بلکه دلم اروم بگیره😔

سلام عزیزم

بهت تبریک میگم خیلی برات خوشحال شدم. منم فرزند دوسال و نیمه ام رو از دست دادم 

میشه دوستی ام رو قبول کنی؟

سلام عزیزم بهت تبریک میگم خیلی برات خوشحال شدم. منم فرزند دوسال و نیمه ام رو از دست دادم  میش ...

سلام حاملگیم پوچ از اب درومد ۱۰ روزی میشه ساک خالی رو سقط کردم💔متاسفم برا بچتون 😔 قبول کردم

🖤دخترم🖤

سلام دوستم حاملگیم پوچ از اب درومد ذره ایی ناراحت نشدم  مقابل داغی ک قبلا دیدم💔 ۱۰ روز پیش ساک خالی رو سقط کردم 

🖤دخترم🖤
سلام دوستم حاملگیم پوچ از اب درومد ذره ایی ناراحت نشدم  مقابل داغی ک قبلا دیدم💔 ۱۰ روز پیش ساک ...

مگه نگفتی اسپرم شوهرم خوب شده و همه چی اوکی شده.چرا آخه.چطوری پوچ شد !

سلام دوستم حاملگیم پوچ از اب درومد ذره ایی ناراحت نشدم  مقابل داغی ک قبلا دیدم💔 ۱۰ روز پیش ساک ...

گفتم تو حداقل باردار بشی و من نشم مهم نیست زیاد.برات خوشحالی کردم.چرا آخه!زیاد استرس داشتی؟یا کار کردی؟

گفتم تو حداقل باردار بشی و من نشم مهم نیست زیاد.برات خوشحالی کردم.چرا آخه!زیاد استرس داشتی؟یا کار کر ...

عزیزم قسمت نبوده حتما نه والا کاری نکردم استرسم نداشتم خود ب خود لکه اومد رفتم سونو گف که ساک بارداریت خوب رشد نکرده جنین هم دیده نشد توش انگار تو ۵ هفته مونده بود که خود ب خود سقط شد دکترم فعلا گف دوماه استراحت کن بعد باز اقدام .. والا جواب آز شوهرمم خوب شده فعلا دوماه مکمل نوشته باز .. 

🖤دخترم🖤
گفتم تو حداقل باردار بشی و من نشم مهم نیست زیاد.برات خوشحالی کردم.چرا آخه!زیاد استرس داشتی؟یا کار کر ...

اشالا تو خبر بارداریتو میدی و منو خوشحالم میکنی😍😘🩷

🖤دخترم🖤