2777
2789
عنوان

دوستان بی بی چکمو ی لحظه ببینین🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1741 بازدید | 134 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم شکر میگذرونم زیاد تعریفی نداره حالم .. تو خوبی چخبر از خودت

عزیزم.انشالله که خیره.غصه نخور.حکمتی توش بوده شاید.خودتو اذیت نکن. اون سری میگفتی میخوای بری آی وی اف؟

سلام عزیزم شکر میگذرونم زیاد تعریفی نداره حالم .. تو خوبی چخبر از خودت

بنظرم برو آی وی اف.حداقل میدونی که تخمک سالم برات میذارن.بهتره.وقتتو تلف نکن.ایراد نداره دنیا به آخر نرسیده هنوز داری زندگی میکنی کنار شوهرت.نا امید نباش روزای قشنگت هم میرسه

به فکرت بودم.تو چیکار کردی؟دفع شد راحت سونو رفتی؟

اره چن تا لخته دفع کردم هنوز لکه بینی دارم .. ن والا اصلا دیگ ن حوصله دکتر دارم ن سونو .. بیخیال همه چی شدم حتی ادامه ی زندگیم چن وقته اومدم خونه مامانم

🖤دخترم🖤
عزیزم.انشالله که خیره.غصه نخور.حکمتی توش بوده شاید.خودتو اذیت نکن. اون سری میگفتی میخوای بری آی وی ا ...

اره تو فکرمه ولی خیلی خستم خیلی😔😔😔 هم ب فکر جدایی هستم هم ادامه و ای وی اف دعام کن بتونم باز سرپاشم

🖤دخترم🖤
جدایی چرا؟

بخدا تکلیفم باخودم مشخص نیس اصلا نمیتونم ب ادامه زندگی فک کنم نمیتونم سرپاشم .. کنار شوهرم نمیتونم بخابم 😔 این روزا حال خوبی ندارم

🖤دخترم🖤
اره تو فکرمه ولی خیلی خستم خیلی😔😔😔 هم ب فکر جدایی هستم هم ادامه و ای وی اف دعام کن بتونم باز سرپا ...

بی بی چک منم مثل تو هاله داره😭بعد۴سال خونریزی هم داشتم یعنی پریود کامل شدم ده روز پیش

میترسم ولی همه چیو سپردم بخودش 🥺

دقیقا میخام تنهایی و بفکر دخترم بگذرونم ادامه ی زندگیمو تا روزی ک بهش برسم😔😔

بخاطر هورمونات بهم ریختی وافسرده شدی.برو دکتر یا روانشناس.اینکارو باخودت نکن.بخاطر مادر و پدرخودت اونا تورو ببینن میشکنن🥺