2777
2789
عنوان

دوستان بی بی چکمو ی لحظه ببینین🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1741 بازدید | 134 پست
فدات شم ایشالا قسمت خودت😍😘😘

انشالله برام حسابی دعا کن عزیزم🥹🥹❤️❤️

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت گلم بله همینطوره🥲

مبارکه.بارداری❤❤❤❤بسلامتی بغلش کنی چون تا۲۰روز بعد آمپول باید پریود میشدی و اثر آمپول میره.بارداری  عزیزم🥲خوشحال شدم بابت باردارشدنت💋💋💋

مبارکه.بارداری❤❤❤❤بسلامتی بغلش کنی چون تا۲۰روز بعد آمپول باید پریود میشدی و اثر آمپول میره.بارداری & ...

سلام دوستم خوبه حالت ؟! اتفاقا تو فکرت بودم بهت خبر خوب رو بدم .. ک خدا دوباره دلمو نشکوند و انشالله دخترمو برمیگردونه😔برام دعا کن سالم بغلش بگیرم دعا کن دختر باشه و شبیه فرشته ام😔💔😘😘

🖤دخترم🖤
سلام دوستم خوبه حالت ؟! اتفاقا تو فکرت بودم بهت خبر خوب رو بدم .. ک خدا دوباره دلمو نشکوند و انشالله ...

عزیززززم.انشالله ک آرزوی قشنگتو بغل میکنی.خدا برات حفظش کنه فرشته نازتو.🥲هرچی خیره و خوبه برات پیش بیاد.الان من بال درآوردم واسه این خبرت

خوشحالم برات.شاد باش 

سلام دوستم خوبه حالت ؟! اتفاقا تو فکرت بودم بهت خبر خوب رو بدم .. ک خدا دوباره دلمو نشکوند و انشالله ...

😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤انشالله که کنارش جشن عروسیشو میبنی حتی نوه دار شدنتو به این شیرینیا فکر کن.مبارکت باشه.قدمش پرخیر باشه براتون بعد اونم مطمئنم دوتا دیگه میاری😅

عزیززززم.انشالله ک آرزوی قشنگتو بغل میکنی.خدا برات حفظش کنه فرشته نازتو.🥲هرچی خیره و خوبه برات پیش ...

ممنون بابت دعات انشالله صد برابرش برگرده به زندگی خودت😘باورت میشه ته دلم خالیه😔نتونسم خوشحال باشم داغی ک دیدم مانعش شد 😔

🖤دخترم🖤
😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤انشالله که کنارش جشن عروسیشو میبنی حتی نوه دار شدنتو به این شیرینیا فکر کن.مبارکت باش ...

انشالله🥲🥲🩷🩷حس میکنم هرچند تا هم بیارم دیگه اون ادم قبل نمیشم و از ته دلم شاید مثل دخترم دوسشون نداشته باشم به این حرفا ک فک میکنم متنفر میشم از خودم .. خدا خودش دلمو اروم کنه😔

🖤دخترم🖤
ممنون بابت دعات انشالله صد برابرش برگرده به زندگی خودت😘باورت میشه ته دلم خالیه😔نتونسم خوشحال باشم ...

نزن این حرفو.گذشته ها مال گذشته اش رفته و هیچ کاری از دستت برنمیاد فقط باعث عذاب خودت میشی رنجی ک میکشی هیچ فایده ای نداره بخدا.ولی میتونی آینده شادتری با بچه هات داشته باشی گذر زمان درستش میکنه بذار قند و نباتت بیاد. دنیا ک اومد شیرینش میکنه