2777
2789
عنوان

دوستان بی بی چکمو ی لحظه ببینین🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1741 بازدید | 134 پست
اره عزیزم چرا ک نه😘صبر کن یه هفته دیگ باز برو آز 

اره چاره من فقط صبر کردنه هر چی خدا بخواد 🥺ممنونم ازت عزیزم❤️انشاالله برا شما مثبته

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره چاره من فقط صبر کردنه هر چی خدا بخواد 🥺ممنونم ازت عزیزم❤️انشاالله برا شما مثبته

منم فعلا صبر میکنم میخام چهارشنبه برم آز حالا فردا هم بی بی میزنم ب امید اینکه یکم پررنگ تر شده باشه..خواهش میکنم گلم🩷

🖤دخترم🖤
منم فعلا صبر میکنم میخام چهارشنبه برم آز حالا فردا هم بی بی میزنم ب امید اینکه یکم پررنگ تر شده باشه ...

حتما پررنگ تر میشه بیا عکسشو برام بزار ذوق کنم 😍

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
چشم گلم😘😍دعام کن🥲

حتما عزیزم تو هم برام دعا کن❤️🥰

چشم . الهی ب حق این ماه عزیز جفتمون دلمون شاد شه🤲😍

چه دعای قشنگی انشاالله عزیزم🥹🤲🤲

عزیزم بیا😍

واااااای عزیز دلمم چقد خوشحال شدم برات باور کن قلبم داره تند میزنه خداروشکر انشاالله بسلامتی میگذرونی مراقب خودت باش گلم ❤️❤️🥹 برا ما هم دعا کن خیلی خیلی خوش حال شدم🥰