pribanoo مدیر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 655 عنوان دوستان بی بی چکمو ی لحظه ببینین🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 1741 بازدید | 134 پست امروز دو روز از موعدم گذشته و روز ۱۹ امپول اچ سی جی هست چن روزه بی بی چکام هاله میندازن پررنگ نمیشن ..امروز زیر ۱۰ مین هاله انداخت .. ولی بازم هالس اخه نباید دیگ پررنگ دو خط بیوفته اگ مثبته😭 منفی ام هس خب ی خط بندازه .. نکنه کیست دارم بخاطر اونه 🖤دخترم🖤 1403/01/12 | 11:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pribanoo مدیر استارتر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 655 ماله شما هم مثبته برو عزیز انشاالله شما با خبرای خوب بیای❤️ ممنون گلم انشالله برای جفتمون😘 🖤دخترم🖤
aramshamtooee عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 937 اره عزیزم چرا ک نه😘صبر کن یه هفته دیگ باز برو آز اره چاره من فقط صبر کردنه هر چی خدا بخواد 🥺ممنونم ازت عزیزم❤️انشاالله برا شما مثبته عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
pribanoo مدیر استارتر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 655 اره چاره من فقط صبر کردنه هر چی خدا بخواد 🥺ممنونم ازت عزیزم❤️انشاالله برا شما مثبته منم فعلا صبر میکنم میخام چهارشنبه برم آز حالا فردا هم بی بی میزنم ب امید اینکه یکم پررنگ تر شده باشه..خواهش میکنم گلم🩷 🖤دخترم🖤
aramshamtooee عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 937 ممنون گلم انشالله برای جفتمون😘 انشالله🥹❤️ عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
aramshamtooee عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 937 منم فعلا صبر میکنم میخام چهارشنبه برم آز حالا فردا هم بی بی میزنم ب امید اینکه یکم پررنگ تر شده باشه ... حتما پررنگ تر میشه بیا عکسشو برام بزار ذوق کنم 😍 عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
pribanoo مدیر استارتر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 655 حتما پررنگ تر میشه بیا عکسشو برام بزار ذوق کنم 😍 چشم گلم😘😍دعام کن🥲 🖤دخترم🖤
aramshamtooee عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 937 چشم گلم😘😍دعام کن🥲 حتما عزیزم تو هم برام دعا کن❤️🥰 عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
pribanoo مدیر استارتر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 655 حتما عزیزم تو هم برام دعا کن❤️🥰 چشم . الهی ب حق این ماه عزیز جفتمون دلمون شاد شه🤲😍 🖤دخترم🖤
aramshamtooee عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 937 چشم . الهی ب حق این ماه عزیز جفتمون دلمون شاد شه🤲😍 چه دعای قشنگی انشاالله عزیزم🥹🤲🤲 عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
pribanoo مدیر استارتر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 655 سلام دوستان دیشب بی بی کامل مثبت شد صب رفتم از مثبت بود رفتم دکتر سونو کرد گف دوهفته دیگه برم برا قلبش😍 🖤دخترم🖤
pribanoo مدیر استارتر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 655 چه دعای قشنگی انشاالله عزیزم🥹🤲🤲 عزیزم بیا😍 🖤دخترم🖤
aramshamtooee عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 937 عزیزم بیا😍 واااااای عزیز دلمم چقد خوشحال شدم برات باور کن قلبم داره تند میزنه خداروشکر انشاالله بسلامتی میگذرونی مراقب خودت باش گلم ❤️❤️🥹 برا ما هم دعا کن خیلی خیلی خوش حال شدم🥰 عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU