2777
2789
عنوان

دوستان بی بی چکمو ی لحظه ببینین🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1741 بازدید | 134 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله مثبتی عزیز منم باورت میشه بی بی گذاشتم مثبته ولی آز منفی کیستم ندارم امروز رفتم سونو نمدونم چرا آز منفی شد

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
انشاالله مثبتی عزیز منم باورت میشه بی بی گذاشتم مثبته ولی آز منفی کیستم ندارم امروز رفتم سونو نمدونم ...

عکس بی بی چکتو اگ داری بفرست .. سونو چیزی نشون نداد؟

🖤دخترم🖤
عکس بی بی چکتو اگ داری بفرست .. سونو چیزی نشون نداد؟

این برا روز بعد از آزمایشمه ، نه سونو گفت اگه زیر پنج هفته باشی چیزی نشون نمیده برو دو هفته دیگه بیا اگه پریود نشدی

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
این برا روز بعد از آزمایشمه ، نه سونو گفت اگه زیر پنج هفته باشی چیزی نشون نمیده برو دو هفته دیگه بیا ...

انشالله که بارداری عزیزم معلومه مثبته😍

🖤دخترم🖤
انشالله که بارداری عزیزم معلومه مثبته😍

واقعا مثبته 🥹 چی بگم عزیز ولی آز زد تو ذوقم ترسیدم گفتم شاید کیست رفتم سونو کیست نداشتم سالم بودم

واقعا مثبته 🥹 چی بگم عزیز ولی آز زد تو ذوقم ترسیدم گفتم شاید کیست رفتم سونو کیست نداشتم سالم بودم

اره عزیزم چرا ک نه😘صبر کن یه هفته دیگ باز برو آز 

🖤دخترم🖤

ماله شما هم مثبته برو عزیز انشاالله شما با خبرای خوب بیای❤️