pribanoo مدیر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 655 عنوان دوستان بی بی چکمو ی لحظه ببینین🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 1741 بازدید | 134 پست امروز دو روز از موعدم گذشته و روز ۱۹ امپول اچ سی جی هست چن روزه بی بی چکام هاله میندازن پررنگ نمیشن ..امروز زیر ۱۰ مین هاله انداخت .. ولی بازم هالس اخه نباید دیگ پررنگ دو خط بیوفته اگ مثبته😭 منفی ام هس خب ی خط بندازه .. نکنه کیست دارم بخاطر اونه 🖤دخترم🖤 1403/01/12 | 11:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مریم۱۹۹۲ عضویت: 1397/08/02 تعداد پست: 6248 هاله بخاط اینه ک دیر گرفته یه چن روز دیگه بزننی اونم پررنگ میشه
گیلاس_قرمز2 عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 2690 عزیزم نباید دیگ پررنگ تر میوفتاد ؟ دو روز از موعدم میگذره اخه کمرنگم بیفته مثبتهبعدم میگی دو روز از موعدت گذشتخبیشتر بگزره پر رنگ تر میشه هفته بعد دوباره امتحان کن ...
pribanoo مدیر استارتر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 655 کمرنگم بیفته مثبته بعدم میگی دو روز از موعدت گذشتخ بیشتر بگزره پر رنگ تر میشه هفته بعد دوباره امتح ... انشالله عزیزم🩷 🖤دخترم🖤
faliiiiii_77 عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 2512 منم😔 انشالله که چند روز دیگه مثبت میشه ناراحت نباش هر زمان صلاحت باشه خدا بهت یه نینی ناز میده
pribanoo مدیر استارتر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 655 انشالله که چند روز دیگه مثبت میشه ناراحت نباش هر زمان صلاحت باشه خدا بهت یه نینی ناز میده انشالله گلم❤️ 🖤دخترم🖤
aramshamtooee عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 937 انشاالله مثبتی عزیز منم باورت میشه بی بی گذاشتم مثبته ولی آز منفی کیستم ندارم امروز رفتم سونو نمدونم چرا آز منفی شد عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
pribanoo مدیر استارتر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 655 انشاالله مثبتی عزیز منم باورت میشه بی بی گذاشتم مثبته ولی آز منفی کیستم ندارم امروز رفتم سونو نمدونم ... عکس بی بی چکتو اگ داری بفرست .. سونو چیزی نشون نداد؟ 🖤دخترم🖤
pribanoo مدیر استارتر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 655 چی شد عزیزم؟ خبر بده فردا میرم آز عزیزم خبری شد میگم حتما🩷 🖤دخترم🖤
aramshamtooee عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 937 عکس بی بی چکتو اگ داری بفرست .. سونو چیزی نشون نداد؟ این برا روز بعد از آزمایشمه ، نه سونو گفت اگه زیر پنج هفته باشی چیزی نشون نمیده برو دو هفته دیگه بیا اگه پریود نشدی عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
pribanoo مدیر استارتر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 655 این برا روز بعد از آزمایشمه ، نه سونو گفت اگه زیر پنج هفته باشی چیزی نشون نمیده برو دو هفته دیگه بیا ... انشالله که بارداری عزیزم معلومه مثبته😍 🖤دخترم🖤
aramshamtooee عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 937 انشالله که بارداری عزیزم معلومه مثبته😍 واقعا مثبته 🥹 چی بگم عزیز ولی آز زد تو ذوقم ترسیدم گفتم شاید کیست رفتم سونو کیست نداشتم سالم بودم عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
pribanoo مدیر استارتر عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 655 واقعا مثبته 🥹 چی بگم عزیز ولی آز زد تو ذوقم ترسیدم گفتم شاید کیست رفتم سونو کیست نداشتم سالم بودم اره عزیزم چرا ک نه😘صبر کن یه هفته دیگ باز برو آز 🖤دخترم🖤
aramshamtooee عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 937 ماله شما هم مثبته برو عزیز انشاالله شما با خبرای خوب بیای❤️ عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU