امروز دو روز از موعدم گذشته و روز ۱۹ امپول اچ سی جی هست چن روزه بی بی چکام هاله میندازن پررنگ نمیشن ..امروز زیر ۱۰ مین هاله انداخت .. ولی بازم هالس اخه نباید دیگ پررنگ دو خط بیوفته اگ مثبته😭 منفی ام هس خب ی خط بندازه .. نکنه کیست دارم بخاطر اونه
سلام دوستم خوبه حالت ؟! اتفاقا تو فکرت بودم بهت خبر خوب رو بدم .. ک خدا دوباره دلمو نشکوند و انشالله ...
😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤انشالله که کنارش جشن عروسیشو میبنی حتی نوه دار شدنتو به این شیرینیا فکر کن.مبارکت باشه.قدمش پرخیر باشه براتون بعد اونم مطمئنم دوتا دیگه میاری😅
😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤انشالله که کنارش جشن عروسیشو میبنی حتی نوه دار شدنتو به این شیرینیا فکر کن.مبارکت باش ...
انشالله🥲🥲🩷🩷حس میکنم هرچند تا هم بیارم دیگه اون ادم قبل نمیشم و از ته دلم شاید مثل دخترم دوسشون نداشته باشم به این حرفا ک فک میکنم متنفر میشم از خودم .. خدا خودش دلمو اروم کنه😔
ممنون بابت دعات انشالله صد برابرش برگرده به زندگی خودت😘باورت میشه ته دلم خالیه😔نتونسم خوشحال باشم ...
نزن این حرفو.گذشته ها مال گذشته اش رفته و هیچ کاری از دستت برنمیاد فقط باعث عذاب خودت میشی رنجی ک میکشی هیچ فایده ای نداره بخدا.ولی میتونی آینده شادتری با بچه هات داشته باشی گذر زمان درستش میکنه بذار قند و نباتت بیاد. دنیا ک اومد شیرینش میکنه