2777
2789

من الان نمیفهمم طرفم واقعااا دوسم داره یا نه

(باهاش هیچ گونه ارتباطی ندارم)

یه جورایی میشه گفت روش کراشم، کراش که چه عرض کنم گفتم کراش چون متوجه بشید نه ارتباطی داریم نه خبر داره ولی خب بیشتر حس و حالم شبیه عاشقا الان هم نزدیک ۶ ساله این علاقه طول کشیده و میدونم آدمی نیستم که فراموش کنم

این طرف آشناست غریبه نیست که بگم منو نمیشناسه ولی مثلا یه جا من اگه باشم بیشتر زیر چشمی نگاه میکنه و یه بار هم داشت نگاه می کرد منم همزمان نگاهش کردم اونم نگاهش همونجور موند تا اینکه من چشمم و برداشتم

بارها کمکم کرده یا مثلا حرفی که نمیتونه بزنه ولی دیدم کاری کرده که خنده دار باشه و من بخندم

ولی برام سواله چرا جلو نمیاد؟ اصلا چیزی نگفته فقط نگاه،احترام،کمک کردن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حوصله این رابطه رو ندارم کات میکنم از بلا تکلیفی متنفرم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

من ۱۹ اون ۲۰

چقدر کم سنین 

ی فکری کن سریع تر تکلیف مشخص بشه بخدا عمر آدم انقدر زود میگذره حیفه 

من برگردم ۳ سال پیش همسن تو بشم زمین و زمان و میدوزم ب هم 

آدم ب معنای واقعی پیر میشه اگ عمرشو هدر بده من انرژی ۲۰ سالگیم و ندارن

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

خب آخه چیکار کنم؟ میترسم اون حسی نداشته باشه بعد من اونجا کوچیک شم

خب کوچیک بشی

چرا انقدر می‌ترسی

اینهمه پسرا میان جلو و ردشون میکنی، یه بارم تو رد بشی

که البته من فکر میکنم احتمالش خیلی خیلی کمه