2777
2789
عنوان

علت وابستگی زیاد به همسرم

229 بازدید | 15 پست

خانما من خیلی اذیت میشم بالاخره همسرمم اذیت میشه چرا اینطوریم اصلا این کارم دوست ندارم از اول ازدواج اینطوری بودم داره میشه ۴ سال دیگه 🤕

هایا

دلیل خاصی داره؟ یا همینطور بی دلیل وابسته ای

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه گلم اصلا دلیلی نداره 

میدونی بعضی وقتا زنا به خاطر اخلاق شوهرشون و حمایت شوهرشون به مردشون وابسته میشن ولی امیدوارم همونطور که شما بهش وابسته ای اونم وابسته باشه و زندگی خوبی داشته باشین🥺❤️

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
اوایل ازدواج اکثرا واسه همه هست ولی من دیگه خیلی وقته 

ما ۶ ساله ازدواج کردیم،۳ سال هم عقد بودیم.اما شده وقتایی که چند روز همسرم ماموریت باشه و منم تنها.بخاطر همون اصلا وابسته نیستم.

بدین رواق زبرجد نوشته اند به زر،،،که جز نکویی اهل کرم نخواهد ماند😉🥰Turk qizi
عزیزدلم ممنونم

سعی کن کاراتو خودت انجام بدی،اینجوری نباشه که فقط به همسرت متکی باشی،وقتایی که نیست سرتو با کار گرم کن تا کم کم عادت کنی

بدین رواق زبرجد نوشته اند به زر،،،که جز نکویی اهل کرم نخواهد ماند😉🥰Turk qizi
ما ۶ ساله ازدواج کردیم،۳ سال هم عقد بودیم.اما شده وقتایی که چند روز همسرم ماموریت باشه و منم تنها.بخ ...

آره گلم اینطوری خیلی خوبه من همسرمم یه جا می‌ره خیلی زنگ اینا میزنم 

هایا