2777
2789
عنوان

مادرم حوصله دختراشو نداره

181 بازدید | 8 پست

میریم خونشون غذا درست نمیکنه و همش میگه کار کنید درصورتی که نسبت ب عروساش اینجور نیست بخدا وقتی میرم خونه مادرم فقط زجر میکشم و میام وقتیم میام تا مدتها افسرده ام دلمم تنگ میشه ولی دیگه نمیرم بمونم در حد یه نصف روز میرم و برمیگردم چهر ساعت راه تا شهر مادرم اینا ...

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

مامان من هی دم به دقیقه میگه خواهرات ،برادرات رو دعوت کن..

حالا خداییش دعوت میکنم.ولی زورم‌میاد ..

اینسری بش گفتم من کوچیکم ،چرا بقیه دعوتم نمیکنن..

دیگه نگفت.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

چه اشکالی داره توی خونه مادرت کار کنی قدر این روز هایی که مادرت رو داری و میتونی بری خونش رو بدون. خیلی هم خوبه که نذاری مامانت کار کنه خودتوبه جاش انجام بدی در ضمن عروس وظیفه ای نداره که خونه مادر شوهر کار کنه  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان من هی دم به دقیقه میگه خواهرات ،برادرات رو دعوت کن.. حالا خداییش دعوت میکنم.ولی زورم‌میاد .. ...

مادرم میگه پول از شوهراتون بگیرید بدین ب داداشاتون

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

که چی بشه

این طفلی کار کنن بدن داداشت 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

من حسابی کار میکنم خونه ی مامانم..اغلب اوقات یه شب میرم اون یک شب حتما کل خونه و آشپزخونه رو حسابی تمیز میکنم.مشکلیم با این موضوع ندارم.

فقط اینکه فقط بذل و بخشش رو از طرف من بخاد زورم میاد.

ولی جدیدا دقت کردم عصبی نمیشم از کاراش..😂بی خیال شدم.

موقه ای ک پول قرض بخان داداشام مامانم میگه بدید جای دوری ک نمیره،موقه ای ک بخایم پس بگیریم.میگه شما ک احتیاج به این پول ندارید..