2777
2789
عنوان

چجوری دل شوهرم و نرم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 6349 بازدید | 40 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کنید روی زبون خودتون کنترل داشته باشید وگرنه باعث خراب شدن زندگیتون میشه. هیچ خصوصیتی بدتر از این وجود نداره که یه زن زبون تند و تیزی داشته باشه و نرم و خوش اخلاق نباشه.

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

خانما که بلند نمی‌خونن

هیچ اشکالی نداره، اگر نامحرم نشنوه..

فقط ظهر و عصر باید آهسته خونده بشه

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

سلام عزیزم 

تایپیکتو خوندم دیدم قفله اومدم اینجا بگم 

این تایپیکو بخون مطمئنا تو روابطت با شوهرت و بقیه میتونه کمک کنه. یاد میگیری که چیکار کنی شوهرت تو هر شرایطی احترامتو نگه بداره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3873286/%da%86%d8%b7%d9%88%d8%b1%db%8c-%d8%a7%d8%b2%d8%af%d9%88%d8%a7%d8%ac-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%85-%d9%88-%da%86%d8%b7%d9%88%d8%b1%db%8c-%d9%85%d9%88%d9%81%d9%82-%d8%b4%d8%af%d9%85

-

سلام گل

خوشحالم که آشتی کردید

همیشه دلت خوش باشه

یه چیزی را درباره شما و مادرتون حس و دریافت کردم اگر درست نیست بگید

احساسم اینه که مادرتون در زندگی تون دخالت می کنند و دلسردتون می کنند و بر شما تسلط داره و شما هم این اجازه بهشون میدید

ببین گلم

مادرها اغلب سمی هستند و گرفتار نادانی و ناتوانی و جهل و خشم خودشون هستند و  به نظرم عامل اصلی فروپاشی خانواده ها، مادرها و بالاخص مادر زن ها هستند

اگر این طوریه احترامش را حفظ کن 

بهش محبت کن

ولی از اسرار زندگی و رابطتون و... هیچ چیزی بهش نگو

اجازه دخالت بهش نده

تا خوشبختیت پایدار بشه

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی و عزیز من 💔🥺 و اموات خودتون بفرستید؟ باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح عزیزان آسمانی در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه.🤲💚
سلام گل خوشحالم که آشتی کردید همیشه دلت خوش باشه یه چیزی را درباره شما و مادرتون حس و دریافت کردم ...

اره مامانم اونجوریه مامانم زیاد شوهرمو دوست نداره و تقریبا دوس داره جداشیم

خب که چی مثلا ! 

این حرف تون هیچوقت از یادش نمیره ‌... شوهر من هزار حرف زشت و بد بهم میگه که خودش یادش نیست و بعد ها میگه شوخی کردم ووو ولی من یه حرف مثل حرف های خودش گفتم همش اونو میگه که فلان گفتی ووووووو خیلی خیلی خیلی تاثیر بد داره ..چه رو من که کلا ازش متنفر شدم چه اون 

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..