2777
2789
عنوان

چجوری دل شوهرم و نرم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 6349 بازدید | 40 پست

سلام عزیزم خوبی تاپیک ت رو قفل کرده بودی اینجا برات پست می‌زارم .به نظرم همیشه احترام شوهرت رو نگهدار هیچوقت حرف تندی بهش نزن سرش داد نزن ببین چقدر عزیز میشی .دوم اینکه سوره مزمل که دو صفحه هست رو مرتب بخونی این سوره باعث عشق شوهرت بهت میشه .از کلمات زشت و بی پول استفاده نکن بهش اقتدار بده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم اصرارای شما بدتر می‌کنه. اصلا اصرار نکن و بهش بگو اگه قرار باشه سر همچین چیزی منو بذاری کنار و پشتمو خالی کنی پس فردا تو چالشای بدتر زندگیمون من تنها میمونم ! پس همون بهتر الان تموم بشه ،اینطوری بگو و دیگه هیچی نگو ،خودش میاد اشتی میکنه

سلام عزیزم خوبی تاپیک ت رو قفل کرده بودی اینجا برات پست می‌زارم .به نظرم همیشه احترام شوهرت رو نگهدا ...

چشم گلم دارم رو خودم کار میکنم 

خب که چی مثلا ! 

اسی برای کنترل اعصابت ، اگر نماز نمی‌خونی حتما امتحانش کن، نماز خیلی ارومت می‌کنه و رو رفتار و اخلاق ...

خانما که بلند نمی‌خونن

از این شناسه دو نفر فعالیت می‌کنند. پاسخ نمیخونم و موضوعات قفل هستند. اگر پیامی بود درخواست دوستی بدید. این حساب کاربری از یک دوست به ما واگذار شد. 

عزیزم قبول کن که مردا اکثرا موقع عصبانیت یه چیزی میگن که فقط گفته باشن و زیاد مهم نیست. بنده خدا فقط گفته برو دنبال کارت نه توهینی کرده نه کتکی زده شما اما بهش اس مس دادی که قیافه و پول نداری مردا روی پول و کار و شغلشون خیلی حساسن و دقیقا شما دست گذاشتی روی نقطه ضعف همسرت.. یکم صبر و تحملت  رو بالا ببر و موقع عصباتیت نفس عمیق بکش تا بهتر خودتو کنترل کنی. الان هم حرفی از مهریه و طلاق نزن که لج بکنه و زندگیتون از هم بپاشه. اس مس بهش بده که من خیلی ناراحت شدم توی جمع داد زدی سرم و ازش معذرت بخاه که بهش گفتی پول و قیافه نداری . بعد بهش بگو ما تازه اول راهیم اخلاق همو نمیدونیم بهتره بریم مشاوره تا مشکلمون حل شه.    به هیج وجه به هیچ وجه پای خانواده رو وسط نکشین حتما برین مشاوره.

یه نصیحت خواهرانه کنار مردت رفتار مردانه نداشته باش یعنی ناز کن به اندازه البته و داد و بیداد نکن سرش و جوری نشون نده که خیلی همه چیز دان و عقل کنی حتی اگر واقعا هستی

عزیزم قبول کن که مردا اکثرا موقع عصبانیت یه چیزی میگن که فقط گفته باشن و زیاد مهم نیست. بنده خدا فقط ...

اره عزیزم جز این بودنی دعوا پیش میاد

خب که چی مثلا ! 

عزیزم

برات خوشحالم

یکی از کاربران بهت گفت بری تاپیک کسانی که سه سال یا بیشتر ازدواج کردن رو بخونی و از صفحه ۱۱ نظرات سوشیانس رو بخونی

حرفاش خوبه سرچ کن بخون

۲۷۴صفحه س

افوض امری الی الله...

عزیزم ببخشید من از چتتون یچیزیو متوجه شدم که شما اگه بلد باشی اقتدار بدی به همسرت خیلی از مشکلاتتون حل میشه

و میگن بیشتر طلاق ها 5سال اول زندگی اتفاق میوفته چون تا همو بشناسیم و راه و روش برخورد رو یادبگیریم طول میکشه 

متاسفانه نی نی سایت سریع میگن طلاق... توجه نکن، خداروشکر آشتی کردین

.................................................................................................................................................................... بعد 4 سال و مراجعه به 15 تا متخصص در 4 استان و مصرف 13دوره داروی شیمیایی نهایتا 26 اردیبهشت1403 آی وی اف کردم و دوتا جنین انتقال دادم، 3/5 بی بی چک مثبت شد میلرزیدم و گریه میکردم اصلا باورم نمیشد،3/9 آزمایش بتا 500 شد بازم باورم نمیشد،تبدیل به یه آدم دیگه شدم براش با عشق عروسک میبافتم، چندتا کتاب تربیت فرزند خوندم، لالایی حفظ میکردم براش میخوندم، چقدر قرآن و دعا خوندم براش ولی بازم باورم نمیشد،3/26 رفتم سونو که صدای قلبشو بشنوم ولی هیچوقت نشنیدم، دکتر گفت رشدش متوقف شده قرص بخور سقط کن..نکردم.. آخه چجوری دلم بیاد... تو 11 هفتگی خودش رفت.. بچمو لای یه تیکه پارچه سفید گذاشتم و خاک ریختم روی همه امید و آرزویی که داشتم، دستای عروسکشو نبافتم، کتاب نخوندم، حالا شبا منم و لالایی هایی که حفظ کردم... نه اومدنش رو باور کردم نه رفتنش 💔