2777
2789

یه بچه گربه که چشم و گوشش هنوز بسته اس مادرش ولش کرده امروز رو شیر پر چرب گاو دادم بهش ولی بعضیا گفتن چون لاکتوز داره نباید بدی ... 

میگم چون خودمم بچه شیرخوار دارم اگه شیر خودم رو با سرنگ بهش بدم چی ؟ بنظر تون ضرری نداره ؟ 🤔

البته تا اینکه برم و شیرخشک بچه گربه بخرم 

نمیدونم این تاپیک چی بدی داره که تعطیل شد 🤨

خدایا منو هندونه کن راحت شم

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یلحظه گفتم میخوای مث بچه بهش شیر بدی😂❤️❤️

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

چه مهربون

مام همچین مشکلیو داشتیم داداشم شیر بدون لاکتوز گرفت بهشون میداد

@_پناهک_                                                               آب و نون چیه!؟ قد هوا لنگتم:)       

من۴ماه پیش۳تابزرگ کردم

شیرگاو۱آب جوش۳قاطی کن

باسرنگ کم کم بده بخوره

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

شیرخودتو بده گناه داره ثوابم داره 

من هیچوقت واسه هیچ آدمی بد نخواستم حتی واسه اونیکه دلمو زیر پاش له کردیا اونیکه دلیل گریه هام بود یا حتی اونیکه واسم بدخواست میدونی فک میکنم انعکاس همین رفتارمه که همیشه خدا برام جوری میچینه که ب مو برسه اما پاره نشه♡♡♡✓