2777
2789
عنوان

مرد😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 69 پست
پیش همون رفیقت میگم نرو.اگه باهاش رفیقی پس خودتم یکی از اونایی

بخدا من ۳ماه یبار میرم موهامو پیشش درست میکنم بعدشم من۲۷سالمه اون ۵۰سالشه گناه من چیه شب تا صبح سرکارم درست نیس اینجوری منم مثل اون میبینین

کاربری آقا هستم،،،،پرورده کوردم ایلام خاکمه....
حس میکنم از اونایی هستی ک دنبال جلب توجهی حالا اگه حسم اشتباهه پیشاپیش معذرت میخام

امیدوارم اینقدر حستون قوی باشع ک مرد و از نامرد تشخیص بدین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم آدم باید با یکی خیلی صمیمی باشه بهش گوه خوریش بگه

والا نمیدونم ولی من کلا با رفیقام صمیمی هستم اینم تازه از من شماره خاست تازه گفت ب کسی نگی نمیدونم هر کسی یجوریه دیگه مرد خوب نیست دیگه باید کنار بیای

توام شماره دخترشو مادرش زنش میخاستی ببینی خوشش میاد 

زنش فامیل مادرمه بخدا اینقدر خوبع ک نگووو شوهرش بده والا 

مرسی هنوز برام عجیبه مردا میان نی نی سایت

والا من یدونه از این شیرخشکا خریدم واسع چاقی بعد طدم تو اینترنت ک ببینم چجوریه خوبع یا نه بعد از اونجا با نی نی سایت آشنا شدم...والا من اصلا مجازی نیستم بیشتر سریال دانلود میکنم میبینم

والا من یدونه از این شیرخشکا خریدم واسع چاقی بعد طدم تو اینترنت ک ببینم چجوریه خوبع یا نه بعد از اون ...

اوکی😅😅😅

خاهرم همیشه دنبال چاقی بود هر بار ی راهیو انتخاب میکرد اخرشم ب وزنی ک میخاست رسید میگفت فقط باید غذا خورد یعنی بیشتر از قبل  و هیچ کدوم از وعده ها هم نباید حذف بشه

واینکه غذا باید با لذت خورده بشه اگه ب زور باشه نتیجه عکس میده البته قبلش باید چک بشه ببینید بیماری چیزی ندارید

بله هر چی من دیدم متاهل و مجرد تنوع طلبن ی مشت دخترام هستن ک باعث وبانی این کار شدن...والا من میخام ...

از همون دختر خوبا رو من به داداشام پیشنهاد می‌دم، داداشام  نمی‌خوان... والا خوشگلم هستن و منم سالهاس که میشناسمشون.  ولی انگار آدم خوبا انتخاب نمی‌شن... 

اوکی😅😅😅  خاهرم همیشه دنبال چاقی بود هر بار ی راهیو انتخاب میکرد اخرشم ب وزنی ک میخاست رسید ...

معظل بزرگیه این لاغری😂😂😂وزنم کمه۶۷ام نسبت ب سنو قدم کمه ی ۱۰کیلویی کم دارم زیادم میخورم ولی سوخت ساز بدنم بالاس

از همون دختر خوبا رو من به داداشام پیشنهاد می‌دم، داداشام  نمی‌خوان... والا خوشگلم هستن و منم س ...

قصد ازدواج ندارن یا شاید دوست دختر دارن....اگع دختر خوب میشناسی بما معرفی کن ثواب داره بخدا

قصد ازدواج ندارن یا شاید دوست دختر دارن....اگع دختر خوب میشناسی بما معرفی کن ثواب داره بخدا

آخه اینجا مجازیه...

ولی اگه خواهر دارین یا یه فامیل خوب, بین دوستاشون و هم کلاسیاشون صد در صد مورد خوب سراغ دارن... همونطور که شما پسرا دوستای خودتونو میشناسید، دخترا هم کاملا می‌دونن کدوم دوست یا هم کلاسیشون مناسب هستن.