چند روز پیش رفتم آرایشگاه موهامو کوتاه کنم یعنی همیشه میرم پیشش و خانمش فامیلمونه بهم گفت شماره زن بهم بده 😐تعجب کردم زنش ب این خوبی و خوشگلی چرا اخه!مگه زنای دیگه چی دارن ک زنش نداره؟؟؟گفتم ندارم گوشیش آورد اینقدر شماره عکس تو گالریش بود ک اصلا بهش نیومد اینکاره باشه..ب یکیم زنگ زد گفت تو انتخابات درستش کردم....خاستم بگم همیشه مراقب شوهرانتون باشین
والا من یدونه از این شیرخشکا خریدم واسع چاقی بعد طدم تو اینترنت ک ببینم چجوریه خوبع یا نه بعد از اونجا با نی نی سایت آشنا شدم...والا من اصلا مجازی نیستم بیشتر سریال دانلود میکنم میبینم
والا من یدونه از این شیرخشکا خریدم واسع چاقی بعد طدم تو اینترنت ک ببینم چجوریه خوبع یا نه بعد از اون ...
اوکی😅😅😅
خاهرم همیشه دنبال چاقی بود هر بار ی راهیو انتخاب میکرد اخرشم ب وزنی ک میخاست رسید میگفت فقط باید غذا خورد یعنی بیشتر از قبل و هیچ کدوم از وعده ها هم نباید حذف بشه
واینکه غذا باید با لذت خورده بشه اگه ب زور باشه نتیجه عکس میده البته قبلش باید چک بشه ببینید بیماری چیزی ندارید
قصد ازدواج ندارن یا شاید دوست دختر دارن....اگع دختر خوب میشناسی بما معرفی کن ثواب داره بخدا
آخه اینجا مجازیه...
ولی اگه خواهر دارین یا یه فامیل خوب, بین دوستاشون و هم کلاسیاشون صد در صد مورد خوب سراغ دارن... همونطور که شما پسرا دوستای خودتونو میشناسید، دخترا هم کاملا میدونن کدوم دوست یا هم کلاسیشون مناسب هستن.