2777
2789
عنوان

مرد😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 69 پست
فقط اونجا ک میگه انتخابات درستش کردم😅😅😅😅مردای کثافت همیشه صحنه هستن

بخدا تو انتخابات شماره داده بود زنه ام متاهله ی بچه ام داشت گفت الان تو تعطیلاته گوشیش رو بر نمیداره قرار شد بعد ۱۳زنگ بزنه گفت بعد ۱۳زنگ بزن بهم تا بهت بگم چی شده یادم رفته اصلا😅

کاربری آقا هستم،،،،پرورده کوردم ایلام خاکمه....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور می‌شه درست تصمیم گرفت؟

باید ببینی چقدر دوست داره ی مرد وقتی زنشو دوست داشته باشع بخاطرش هر کاری میکنه...خوشگلی و پولداری ملاک نیست تهش خیانته دنبال یکی باش در حد خودت از خودت بالاتر نگرد طالب شوهر پولدار کنی شوهرت راه بره بهش پیشنهاد میدن تو خیابون خودت بهتر میدونی...دنبال یکی باش وقتی میبینتت ذوق کنه برات 

ملکه بچه فقیر باش

ولی معشوق بچه پولدار نباش

باید ببینی چقدر دوست داره ی مرد وقتی زنشو دوست داشته باشع بخاطرش هر کاری میکنه...خوشگلی و پولداری مل ...

یه چیزی بگم؟ انقد مرد فقیرم دیدم که اهل این کاران... در کل مرد پاک رو نمی‌دونم چطور میشه پیدا کرد. به نظرم دیگه نیس. حتی یه بار داشتم کامنتای یه پست رو می‌خوندم، خود پسرا هم می‌گفتن مگه هس پسری که اهل این کارا نباشه؟ 

اون مرد نبوده نامرد بود

بایدعنوان تایپیکتون نامردمیبود

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

اگه قرار مراقب باشم

ازدواج نمیکنم

ذات بد درست نمیشه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

یه چیزی بگم؟ انقد مرد فقیرم دیدم که اهل این کاران... در کل مرد پاک رو نمی‌دونم چطور میشه پیدا کرد. ب ...

بله هوس فقیر و پولدار نمیشناسه ولی تا حدودی اختلاف هست بینشون...من خودم ۲۷سالمه خب میگم آدم خوبیم ساده ام  دلرحمم یبار دل ب یه دختره دادم نابودم کرد تاپیکشو هم زدم گفتم شاید خانمای داخل سایت دلیل رفتارشو بدونن کاری بهش ندارم رفتت بذار بره ولی من هم آدم خوبی نیستم والا الکی بگم هستم نیستم تا نیاز جنسی هست هیچ مردی خوب نیست

اون مرد نبوده نامرد بود بایدعنوان تایپیکتون نامردمیبود

بخدا زنش اینقدر خوبع و باشخصیت ک نگوووو ولی تنوع طلبی کار خودشو میکنه

اگه قرار مراقب باشم ازدواج نمیکنم ذات بد درست نمیشه

بله ذات بد نیکو نگردد ...کاری از دست من بر نمیاد فقط گفتم مراقب باشین

بله هوس فقیر و پولدار نمیشناسه ولی تا حدودی اختلاف هست بینشون...من خودم ۲۷سالمه خب میگم آدم خوبیم سا ...

آخه خیلیاشون همسر هم دارن. ۹۹ درصد مردا تنوع طلب شدن انگار. این چیزی که ما می‌بینیم والا انگار همه رو می‌خوان. من عین خیالم نیس که شوهر ندارم، چون تو دانشگاه این پسرا رو دیدم که چطورین, طرف می‌خواد با همه دوس شه. مرد متاهل دانشجو می‌بینم با دختر مجرد دانشگاه. هر جایی رو می‌بینم همه در تکاپوئن!! من و دو سه تا از دخترای دیگه که خیلی کمیم هیشکی تو زندگیمون نیس. دیگه با وجود محیطمون نمی‌خوایمم کسی باشه... تازه من یه سالم از تو بزرگترم، تو برو سر کار، و بعدش یه دختریو تو یه محلی مثل دانشگاه, کار و... ببین خوب آمار بگیر بعد برو جلو... چون دخترا هم خیلی افتضاح شدن. کلا جامعه خراب شده.

[QUOTE=334453137]حس میکنم از اونایی هستی ک دنبال جلب توجهی حالا اگه حسم اشتباهه پیشاپیش معذرت کاش حستون اینقدر قوی باشع ک مرد و از نامرد تشخیص بدین....مراقب خودتون باشین🙏

آخه خیلیاشون همسر هم دارن. ۹۹ درصد مردا تنوع طلب شدن انگار. این چیزی که ما می‌بینیم والا انگار همه ر ...

بله هر چی من دیدم متاهل و مجرد تنوع طلبن ی مشت دخترام هستن ک باعث وبانی این کار شدن...والا من میخام زن بگیرم اصلا دوست دختر برام معنی نمیده یبار اذیت شدم اشتباه از طرف من بود خودم خوب بودم اونم خوب دیدم بخاطر همین سمت هیچ دختری نرفتم...من تنها چیزی ک میخام ی دختر پاک و با آبروس همین دختری ک بشه بهش اعتماد کرد واسع ی عمرزندگی چیز زبادی نیست...ولی من نمیدونم چجوری این دخترو پیدا کنم کاش یجوری ب ی طریقی باهم آشنا بشیم دختر خوبم خیلی هست ولی نمیدونیم کجا هستند